Populārais šefpavārs Lauris Aleksejevs speciāli Latvijas McDonald’s radījis īpašus burgerus (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Lauris Aleksejevs ir viens no Latvijā zināmākajiem un atzītākajiem šefpavāriem, kuru raksturo augstas kvalitātes prasības pret ēdienu, rūpība pret katru detaļu virtuvē un radoša personība. Apvienojot augstos kvalitātes standartus un izdomu, tapušas divas oriģinālas burgeru receptes “McDonald’s” restorāniem Latvijā.

Fotogalerija: Burgeri gardēžiem 

“Burgeri kopā ar šefpavāru – tas ir vēl nebijis notikums “McDonald’s” restorāniem Latvijā, esam priecīgi šajā pieredzē sadarboties ar Lauri Aleksejevu. Šis ir zīmīgs mirklis gan mums, gan restorānu viesiem, kuriem tā būs jauna garšas pieredze. Apvienojot spēkus ar vietējo šefpavāru un radot oriģinālas receptes, kas izstrādātas speciāli “McDonald’s” Latvijas restorānu ēdienkartei, mēs varam piedāvāt burgerus, kādi nekur citur nebūs pieejami. Laura Aleksejeva personība un profesionālā meistarība ļauj mums ar prieku un pārliecību teikt, ka mūsu “Maestro” burgeru līniju ir veidojis īsts pavārmākslas maestro!” saka Vladimirs Janevskis, “McDonald’s” vadītājs Baltijas valstīs.

Lauris Aleksejevs ir radījis divas oriģinālas receptes - liellopa gaļas burgeram un vistas gaļas burgeram. Abas receptes veidotas, izmantojot “McDonald’s” sastāvdaļas. Darbs pie recepšu izveides noritēja vairākus mēnešus, degustējot un kombinējot sastāvdaļas un veicot vairākus garšu testus.

“Mani ar “McDonald’s” vieno trīs lietas - augstas prasības pret kvalitāti, izmeklētas ēdiena sastāvdaļas un vēlme sasniegt patiešām izcilu garšu. Sadarbība ar tādu zīmolu kā “McDonald’s” ir vienlaikus gan izaicinājums, gan piedzīvojums, kuru esmu novērtējis projekta norises gaitā. Burgers ir viens no pasaulē leģendārākajiem ēdieniem, un arī Latvijā tas pēdējos gados ir ieguvis lielu popularitāti. Strādājot pie receptēm, mans mērķis bija kombinēt tās garšu nianses, kuras patīk cilvēkiem Latvijā, ar pasaules tendencēm, un savienot manu personīgo stilu ar “McDonald’s”. Viena no burgera pamata sastāvdaļām ir augstvērtīga gaļa, un, redzot tās augsto kvalitāti “McDonald’s”, man kā šefpavāram bija viegli eksperimentēt ar citām sastāvdaļām, to skaitā mērcēm, jo tieši tās piešķir burgeram unikālu garšu,” par recepšu izveidi stāsta šefpavārs Lauris Aleksejevs.

Laura Aleksejeva radītie burgeri būs pieejami visu Latvijas “McDonald’s” restorānu ēdienkartēs no 21. novembra līdz 2019. gada pavasarim.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu