Nesaderīgākās horoskopa zīmes attiecībās jeb kā suns ar kaķi

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pixabay

Daži cilvēki gadu no gada dzīvo roku kā tuvākie dvēseles radinieki, bet citi - plēšas kā suns ar kaķi. Bieži vien tā notiek cilvēka audzināšanas un apkārtējo cilvēku ietekmes dēļ. Savukārt astrologi pieņem, ka savstarpējās attiecības ietekmē zvaigznes. Daudzas horoskopa zīmes vienkārši ir nesaderīgas - ne attiecībās, ne komunikācijā. 

Pastāv seši Zodiaka zīmju pāri, kuru attiecības, visticamāk, beigsies ar izgāšanos, vēsta Postimees.

Nesaderīgākās horoskopa zīmes attiecībās

1. Lauva un Skorpions

Lauva un Skorpions ir spēcīgas personības. Tādēļ viņu attiecībās ir iespējama konkurence, kura ne pie kā laba nenovedīs, ja vien kāds nepiekāpsies. Diez vai kāds no viņiem gribēs atteiktis no uzvarētāja lomas. Šīs divas zīmes neatzīst savas kļūdas, tādēļ krahs ir visnotaļ iespējams.

2. Auns un Jaunava

Auns un Jaunava - absolūti pretējas zīmes, kuras pēc visiem fizikas likumiem nevēlas pievilkties. Šim pārītim ir ļoti grūti sadzīvot, tās bieži konfliktē. Tikai pati lielākā mīlestība var noturēt šo savienību neitrālu.

3. Mežāzis un Dvīņi

Mežāzis - vecā kaluma cilvēks, savukārt Dvīņiem patīk viss jaunais un neparastais. Šo Zodiaka zīmju temperamenta un rakstura tipi ir atšķirīgi. Miers un emocionalitāte, saprāts un vieglprātība, piekāpība un pazemība - tas viss ir par Mežāzi un Dvīņiem.

4. Vēzis un Ūdensvīrs

Vēzim un Ūdensvīram grūti vienam ar otru sadzīvot, jo viņiem ir absolūti dažādas vērtības. Vēži dievina ģimenes tradīcijas. Viņiem ir svarīgs mājīgums, garšīgas vakariņas un silta saruna ģimenes lokā. Savukārt Ūdensvīrs nevar nosēdēt uz vietas. Viņi bēg no mājām ar draugiem vai arī apgūst vidažādākos kursus. Šī zīme vienmēr tiecas uz kaut ko jaunu. Vēzim ne vienmēr patīk, ja Ūdensvīrs meģina mainīt viņu dzīves ritmu.

5. Svari un Zivis

Svariem un Zivīm atrast kopīgu valodu ir ļoti grūti. Viņi ir it kā no citas planētas. Kamēr Svarus regulē loģika un veselais saprāts, Zivis klausās savās sajūtās.

6. Vērsis un Strēlnieks

Kad satiekas divas visstūrgalvīgākas Zodiaka zīmes, tās mēģina viena otru nospiest. Tās vienmēr ilgi skaidro attiecības, jo neviens nevēlas piekāpties. Šī savienība sagādā daudz klapatas.

Protams, vienmēr pastāv izņēmumi. Tāpēc necenties uzreiz pārtraukt pazīšanos ar cilvēku, uzzinot, kas viņš ir pēc horoskopa. Pierādiet zvaigznēm pretējo! Viss atkarīgs no pašiem cilvēkiem.

Vai tavas attiecības ir saderīgas?

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu