Durantam piespriests naudas sods par iesaistīšanos vārdu apmaiņā ar līdzjutēju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kevins Durants
Kevins Durants Foto: AP/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Goldensteitas "Warriors" uzbrucējam Kevinam Durantam piešķirts naudas sods par iesaistīšanos vārdu apmaiņā ar līdzjutēju mača laikā, vēsta līgas preses dienests.

Incidents noticis 18. novembra spēlē, kurā "Warriors" viesojās pie Dalasas "Mavericks" (visā mačā zaudējums ar 109:112). Viens no vietējiem līdzjutējiem pirmās ceturtdaļas izskaņā raidījis Duranta virzienā kādas replikas, uz ko uzbrucējs reāģējis pienākot pie viņa un sakot: "Skaties nolādēto spēli un aizveries!"

Par šādu rīcību Durantam nāksies šķirties no 25 tūkstošiem ASV dolāru (aptuveni 22 tūkstoši eiro).

Jāatzīmē, ka Goldensteita šobrīd piedzīvojusi trīs zaudējumus pēc kārtas un četrus pēdējo piecu spēļu laikā. Tiesa, komandai šobrīd nevar palīdzēt savainotais Stefans Karijs un tajā valda saspringta gaisotne, kas aizsākās pirms vairāk nekā nedēļas, kad izcēlās konflikts starp Dreimondu Grīnu un Durantu.

Grīns spēlē pret Losandželosas "Clippers" pie neizšķirta rezultāta izcīnīja atlēkušo bumbu un taisnā ceļā devās uz grozu, līdz pieļāva kļūdu, ar ko neapmierināts palika Durants, kurš teica: "Dod man bumbu!" Pēc tam abi iesaistījušies asā vārdu pārmaiņā, kas turpinājusies arī ģērbtuvēs, bet vēlāk komanda par šo incidentu nolēma sodīt Grīnu ar vienas spēles izlaišanu bez atalgojuma.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu