Šeremetjevas lidostā lidmašīna nāvējoši notriekusi vīrieti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Mikhail Tereshchenko/TASS/Scanpix

Maskavas Šeremetjevas lidostā otrdienas vakarā lidmašīna uz skrejceļa notriekusi kādu 25 gadus vecus vīrieti, kurš miris notikuma vietā, ziņo Krievijas medijs Meduza.

Vīrieša mirstīgās atliekas uz skrejceļa atrastas pēc reisa Maskava-Atēnas izlidošanas.

Kā pavēstīja Krievijas Izmeklēšanas komiteja, vīrietis nokļuvis lidmašīnas Boeing 737 ceļā un gājis bojā no traumām, ko izraisīja lidmašīnas šasijas radītais trieciens.

Lidmašīna vīrieti notriekusi ap plkst. 20.10 pēc vietējā laika (plkst. 19.10 pēc Latvijas laika).

Pēc negadījuma uz laiku tika slēgts Šeremetjevas lidostas skrejceļš, kā rezultātā aizkavējās astoņu lidmašīnu izlidošana.

Lidmašīnas izlidošanas laikā lidmašīnas piloti gaisa satiksmes dispečeriem paziņoja par notikušo sadursmi, paužot viedokli, ka uz skrejceļa varētu būt atradies dzīvnieks.

Pēc šīs informācijas saņemšanas uz skrejceļu nekavējoties devās lidostas darbinieki, kas tur atrada vīrieša mirstīgās atliekas.

Lidmašīnas apkalpei netika dots rīkojums atgriezties lidostā, jo sākotnēji tika uzskatīts, ka lidmašīnai šajā sadursmē nekādi bojājumi nav nodarīti.

Tomēr pēc piezemēšanās Atēnu lidostā noskaidrojies, ka nedaudz cietusi lidmašīnas fizelāža.

Kā vēsta Krievijas aģentūra Interfax, negadījumā dzīvību zaudējis 25 gadus vecais Armēnijas pilsonis Alberts Jepremjans.

Vīrietis ticis deportēts no Spānijas. Viņš Maskavā ieradies ar reisu no Madrides, bet no Maskavas viņam bija jāizlido uz Erevānu.

Kā ziņo tīmekļa medijs Mash, vīrietis esot sarīkojis nekārtības reisā Madride-Maskava. Viņš esot iesitis vienam no lidmašīnas apkalpes locekļiem.

Kāpēc vīrietis Maskavā nokļuvis uz lidostas skrejceļa, pagaidām nav zināms.

Notikušā apstākļi tiks noskaidroti izmeklēšanā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu