Ušakovas bēdīgi slavenais mīlnieks centies iekarot arī Katrīnes Saulietes sirdi (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Par šā brīža aprunātāko skandālu pašmāju šovbiznesā kļuvis dziedātājas un radio balss Lienes Ušakovas brīdinājums Latvijas sievietēm par kādu vīrieti vārdā Ronalds Alpe, kurš izmanto sievietes krāpnieciskiem nolūkiem. Arī hokejista Kaspara Saulieša sievai Katrīnei Saulietei nav svešs šī vīrieša vārds un viņa publiski dalījusies ar savu stāstu. 

Katrīnes un Ronalda ceļi krustojušies pirms 12 gadiem, kad viņa strādāja kādā nekustamo īpašumu firmā.

"Viņš man piezvanīja, gribēja apskatīt kaut kādu dzīvokli, parādīju un tad zvana, un saka, ka viņam ir zeme, kuru vēlas pārdot. Aizbraucām apskatīt, ieradās toreiz ar puķi," stāstu iesāk Katrīne.

Viņa turpina: "Pēc dienas zvana un saka, ka gribot izīrēt savu dzīvokli Ģertrūdes ielā, lai atnāku to nofotografēt. Es, kā kārtīgs darbinieks, ar savu fotoaparātu atnāku un safočēju visu. Un tagad smieklīgākā daļa - aizeju uz darbu, apstrādāju dzīvokļa bildes un viņš zvana, un saka - klau, tu tikai neliec nekur tās bildes, negribu, lai vecāki redz, ka gribu izīrēt. Ja nu ir kāds, kas interesējas par dzīvokli centrā, tad vari piedāvāt."

Stāsts kļūst vēl amizantāks: "Zvans bija nākamajā diena, zvana puisis un saka - meklēju īres dzīvokli centrā, kaut kur Ģertrūdes ielas rajonā. Uzreiz sapratu, ka kaut kas nav, bet nu piedāvāju. Jā, gribot paskatīties. Atnāku, satieku Ronaldu un zvanītājs kā nenāk, tā nenāk. Un šis saka - nu, ejam augšā, nestāvam uz ielas, pagaidīsim iekšā. Ieejam, un tur galds uzklāts un sveces, un pats sagatavojis pusdienas! Kad gāju prom, mēģināja pierunāt palikt un, ka es viņam tik ļoti patīkot, un tā tālāk, bet man viņš uzreiz likās maniakveidīgais!"

Katrīne pat saņēmusi no vīrieša ar roku rakstītu vēstuli, kurā viņš atzinies daiļavai mīlestībā. 

Daiļā gaišmate ātri vien pārtraukusi kontaktēties ar vīrieti, lai gan viņš uzstājīgi esot vairākkārt viņai zvanījis.

Jau vēstīts, ka Ušakova sociālajos tīklos izteica brīdinājumu citām sievietēm par kādu vīrieti, kurš ļaunprātīgi izmanto daiļā dzimuma pārstāves - pārim izveidojās galvu reibinošs romāns, kura laikā pie Alpes nonāca Lienes seksa video, kā arī pases dati.

Lienes ieraksts sociālajā vietnē "Facebook" izpelnījies plašu ažiotāžu - ar to dalījušies vairāk nekā 300 cilvēku un vairāki desmiti sieviešu izklāstījušas savu bēdu stāstu, kurā galvenajā lomā ir bēdīgi slavenais krāpnieks. 

Pats Ronalds Alpe sarunā ar "Privāto Dzīvi" attiecības ar Lieni nožēlo, sakot, ka ir atgriezies pie sievas, šova "Latvijas princese" dalībnieces Montas Zukes, kura gaida no Ronalda bērniņu. 

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu