Noskaties: Timma un Strēlnieks lieliski noslēdzošajā ceturtdaļā un palīdz "Olympiacos" izcīnīt uzvaru Eirolīgas mačā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: euroleague.net

Jau vēstīts, ka Jāņā Timmas un Jāņa Strēlnieka pārstāvētā Grieķijas komanda Pirejas "Olympiacos" izcīnīja uzvaru ULEB Eirolīgas mačā ar 72:62 (15:15, 16:12, 14:16, 27:19) pār Minhenes "Bayern".

Lielu artavu uzvaras izcīnīšanā deva arī latviešu duets, kas kopā guva 20 punktus, bet īpaši svarīgi, ka liela daļa no tiem - 15 - tika gūti noslēdzošajā ceturtdaļā.

Timma laukumā pavadīja 29 un 54 sekundes, kas bija lielākais spēles laiks komandā. Viņš šajā laikā guva desmit punktus, realizējot divus no diviem divpunktu metieniem un divus no sešiem tālmetieniem.

Vēl Timma bloķēja vienu pretinieku metienu, pārtvēra vienu bumbu, kā arī sakrāja četras piezīmes, bet vienu pārkāpumu izprovocēja, dueli noslēdzot ar pieciem efektivitātes koeficienta punktiem.

Savukārt Strēlnieks 21 minūtē un 36 sekundēs guva desmit punktus, realizējot trīs no četriem divpunktu metieniem, vienīgo tālmetienu un vienīgo soda metienu.

Latvietim arī divas atlēkušās bumbas, divas rezultatīvas piespēles, divas kļūdas, divas piezīmes un trīs izprovocēti sodi, kā arī 12 efektivitātes koeficienta punkti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu