Durants: Konflikts ar Grīnu nekādi neietekmēs to, kādu lēmumu pieņemšu starpsezonā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Dreimonds Grīns un Kevins Durants
Dreimonds Grīns un Kevins Durants Foto: AP/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Goldensteitas "Warriors" uzbrucējs Kevins Durants neņems vērā konfliktu ar komandas biedru Dreimondu Grīnu, kad nākamajā vasarā pieņems lēmumu, kur turpināt savu karjeru, vēsta Yahoo Sports.

Komandā šobrīd valda saspringta gaisotne, kas aizsākās pirms vairāk nekā nedēļas, kad izcēlās konflikts starp Grīnu un Durantu. Grīns spēlē pret Losandželosas "Clippers" pie neizšķirta rezultāta, kad līdz pamatlaika beigām bija atlikušas pāris sekundes, izcīnīja atlēkušo bumbu un taisnā ceļā devās uz grozu, līdz pieļāva kļūdu, ar ko neapmierināts palika Durants, kurš teica: "Dod man bumbu!" Pēc tam abi iesaistījušies asā vārdu pārmaiņā, kas turpinājusies arī ģērbtuvēs.

"Warriors" par šo incidentu nolēma sodīt Grīnu, kurš tika diskvalificēts uz vienu spēli, turklāt par to nesaņemot arī atalgojumu. Vairāki Ziemeļamerikas mediji vēstīja, ka Grīns Durantam esot veltījis ļoti asus vārdus: "Mēs uzvarējām pirms tu atnāci. Tu mums neesi vajadzīgs. Ej prom!"

Durants nākamajā vasarā var kļūt par brīvo aģentu, jo viņam ir spēkā līgums uz šo un nākamo sezonu, taču vasarā tā būs spēlētāja izvēle - vai palikt, vai tomēr doties prom.

"Konflikts ar Grīnu nekādi neietekmēs, kādu lēmumu pieņemšu starpsezonā. Galu galā - esmu vienkāršs basketbolists, kurš vēlas spēlēt labā atmosfērā un progresēt katru dienu. Kā noskan spēles sākuma svilpe, nokļūstu savā komforta zonā un kļūstu pats par sevi. Es arī turpmāk vēlos pieiet tai lietai šādā veidā," sacīja Durants.

Pašreizējā NBA čempione un pēdējo gadu viena no vadošajām NBA komandām pēdējos septiņos mačos guvusi tikai divas uzvaras, turklāt šobrīd ir zaudējusi trīs spēles pēc kārtas.

Nākamo maču "Warriors" aizvadīs naktī uz ceturtdienu, tiekoties ar Oklahomasitijas "Thunder", bet Rietumu konferences kopvērtējumā Stīva Kera vadītā komanda ir nokritusi uz trešo pozīciju ar 12 gūtiem panākumiem 18 mačos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu