Sieviete Arābu Emirātos nogalina savu dzīvesbiedru un pagatavo ēdienā strādniekiem (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/Scanpix

Marokāņu izcelsmes sieviete apsūdzēta par sava dzīvesbiedra slepkavību un viņa ķermeņa pagatavošanu ēdienā, kas vēlāk pasniegts pakistāniešu strādniekiem Apvienotajos Arābu Emirātos - atsaucoties uz prokurora teikto, vēsta raidorganizācija BBC.

Sieviete savu dzīvesbiedru nogalinājusi pirms trim mēnešiem, taču noziegums atklāts vien nesen, kad viņas blenderī atrasts cilvēka zobs.

Viņa atzinusies noziegumā, sakot, ka piedzīvojusi mirkļa "ārprātu" - vēsta valstij piederošais laikraksts The National.

Ar upuri sievietei bijušas attiecības septiņus gadus. Laikraksts The National vēsta, ka viņa paveikusi slepkavību pēc tam, kad dzīvesbiedrs atklājis ieceri apprecēt kādu citu marokāņu sievieti.

Lai gan policija neatklāj, kā tika paveikta slepkavība, tā apgalvo, ka sieviete pagatavojusi līķi tradicionālā rīsu un gaļas ēdienā, ko vēlāk pasniegusi tuvējiem pakistāniešu strādniekiem.

Slepkavība atklāta vien tad, kad upura brālis sācis meklēt pazudušo ģimenes locekli. Viņš ieradies sievietes mājā un blenderī atradis cilvēka zobu.

Vīrietis ziņojis policijai par brāļa pazušanu, un policija veica zoba DNS analīzi, kas apstiprināja - tas piederot pazudušajām brālim.

Sieviete sākumā noliegusi savu vainu, tomēr padevusies policijas nopratināšanai un atzinusi vainu. Tiek vēstīts, ka sieviete nosūtīta uz slimnīcu, lai pārbaudītu viņas garīgo veselību.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu