Ušakova publisko šokējošas telefonsarunas ar skandalozo krāpnieku; vēl kāda sieviete no viņa gaida bērnu (23)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nesen par skaļāko skandālu Latvijas šovbiznesa aprindās kļuva Lienes Ušakovas paziņojums sociālajos tīklos par kādu vīrieti vārdā Ronalds Alpe, kurš izmanto daiļā dzimuma pārstāves krāpnieciskiem nolūkiem. Kā tagad noskaidrojies, pie Lienes ir vērsušās 550 citas sievietes, kuras kļuvušas par viņa upuri. 

Nesen Alpe izdevumam "Privātā dzīve" pastāstīja, ka notikušo nožēlo, atklājot, ka viņa sieva Monta ir stāvoklī. Uzzinot par gaidāmo ģimenes pieaugumu, viņš esot atgriezies atpakaļ ģimenē.

Ušakova, reaģējot uz Ronalda komentāriem presē, kuros viņš nosodīja Ušakovu, publiskoja jaunus šokējošus faktus un telefona sarunas ar vīrieti, kurās dzirdams, kā viņš raudot neskaitāmas reizes lūdzas Lienei izdzēst par viņu publicētos materiālus. 

"Vienu dienu tu spied uz sievas grūtniecību, lūdz man melot un teikt, ka kāds vienkārši izmantojis tavas bildes, nākošajā dienā, lai dzēstu visus materiālus piedāvā man samaksāt, bet trešajā šņuksti klausulē un lūdz piedošanu. Kā tad tur īsti ir?!" pie sarunu ierakstiem vēstīja Ušakova. 

"Priecājies, ka es izdzēru tās kontracepcijas tabletes un nepaliku stāvoklī," telefonsarunā saka Liene, kura sociālajos tīklos publiskojusi saraksti ar kādu sievieti, kura atklāj, ka no Alpes gaida bērnu un ir jau astotajā grūtniecības mēnesī. 

Sarunu laikā Liene paziņoja Ronaldam, ka viņš ir sabojājis viņai jebkādu priekšstatu un uzticību vīriešiem. Ronalds gan vairākas reizes atzīmēja, ka nomelnošana ir smagi ietekmējusi viņa ģimeni, taču Liene palika pie sava, norādot, ka neko no sociālajiem tīkliem nedzēsīs. 

Komentāri (23)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu