Lielākie nodokļu nemaksātāji, karalienes Elizabetes II šķīvja saturs un kā zaudēt nevainību - nedēļas Top 10

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/Ieva Lūka/LETA/Reuters/Scanpix/Depositphotos

Visu interesantāko nedēļas stāstu izlase vienuviet - esam sagatavojuši Apollo brīvdienu lasāmgabalus. Ieskaties - vairāk nekā ziņas!

1. Ģenētiskas mutācijas un garlaicība - kas sagaida pirmos astronautus uz Marsa?

Foto: AFP / Scanpix

Cilvēces nākamais galamērķis - Marss. Kas tieši mūs sagaida un par kādiem riskiem ir vērts padomāt pirms došanās izpētes misijā? Trīs lielākie riski - radiācija, samazināta gravitācija un mokoša garlaicība.

2. Kuras nozares uzņēmumi ir lielākie nodokļu parādnieki?

Foto: Edijs Pālens/LETA

Dati rāda, ka vismaz 150 eiro liels nodokļu parāds ir piektdaļai no visiem Latvijā reģistrētajiem uzņēmumiem. Lursoft izpētījis, kuros reģionos ir augstākais nodokļu nemaksātāju īpatsvars, kuras nozares tie pārstāv un cik lieli nodokļu parādi ir katrā no reģioniem.

3. Interneta hits: IKEA veikalā pāris visas bildes rāmīšos nomaina pret saviem foto

Foto: Gintarė Pečkytė

Kāds puisis ar savu draudzeni nolēma nedaudz izklaidēties veikalā IKEA Lietuvā. Pāris bija manījis, ka IKEA savās ekspozīcijās izmanto garlaicīgas fotogrāfijas bilžu rāmjos, tādēļ viņi nolēma to mainīt.

4. Pārtikas produkti, kurus nekad neredzēsim uz Elizabetes II šķīvja

Foto: EPA/Reuters/Scanpix

Karaliene Elizabete II ir diezgan izvēlīga attiecībā uz to, ko viņa ēd, un ir konkrēti pārtikas produkti, kurus viņa absolūti atsakās lietot uzturā. To ir pastāstījis bijušais pils pavārs, kā arī paskaidrojis, kuriem ēdieniem Viņas Majestāte nepieskaras un kāpēc.

5. Tests: Lāčplēsis, Laimdota, Spīdola vai Kangars - kurš no šiem tēliem tu esi?

Foto: Ieva Lūka/LETA

Varonīgs kā Lāčplēsis vai lepna kā Spīdola - kurš no varoņiem varētu būt tu? Aizpildi testu un uzzini!

6. Ar ko jārēķinās, iegādājoties savu pirmo auto

Foto: depositphotos.com

Kāds no mums savu pirmo auto atceras ar īpašu nostaļģiju, kāds vēl tikai sapņo par mašīnu, bet kāds varbūt tieši šobrīd to meklē. Ar ko un kādām izmaksām jārēķinās, iegādājoties savu pirmo pārvietošanās līdzekli?

7. Kāpēc šķirnes kaķi ir tik dārgi?

Foto: AFP / Scanpix

Nevienam nav noslēpums, ka šķirnes dzīvnieki nav lēti, īpaši tad, ja tiem ir ciltsraksti. Cik maksā šķirnes kaķis, kas nosaka tā cenu un kā izvēlēties sev īsto mīluli?

8. Pēc žurnālistu balsojuma KHL Visu zvaigžņu spēlei piesaka vēl 12 hokejistus

Foto: Raimonds Volonts, dinamoriga.lv

Pēc žurnālistu balsojuma Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Visu zvaigžņu spēlei pieteikti vēl 12 hokejisti no kopumā 11 dažādiem klubiem, bet starp tiem nav neviena Latvijas pārstāvja.

9. Nesaderīgākās horoskopa zīmes attiecībās jeb kā suns ar kaķi

Foto: Pixabay

Daži cilvēki gadu no gada dzīvo roku kā tuvākie dvēseles radinieki, bet citi - plēšas kā suns ar kaķi. Bieži vien tā notiek cilvēka audzināšanas un apkārtējo cilvēku ietekmes dēļ. Savukārt astrologi pieņem, ka savstarpējās attiecības ietekmē zvaigznes. Daudzas horoskopa zīmes vienkārši ir nesaderīgas - ne attiecībās, ne komunikācijā. 

10. Runāsim atklāti: 8 vīriešu stāsti par to, kad viņi zaudējuši nevainību

Foto: Depositphotos

18+

Zaudēt nevainību - tas ir svarīgs moments daudzu cilvēku dzīvē. Daži uzskata, ka nevajag gaidīt atbilstošu mirkli, galvenais - tikt no tās vaļā un kļūt pieaugušam. Kādam patīk mērīties ar vecumu, kādam citam - lielīties ar uzvarām seksa frontē. Kad patiesībā vīrieši zaudē nevainību? 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu