Mača galotnē "Žalgiris" spēlētājiem mīklaini noņemtas četras sekundes no uzbrukuma laika

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Maskavas CSKA un Kauņas "Žalgiris" basketbolistu spēles epizode
Maskavas CSKA un Kauņas "Žalgiris" basketbolistu spēles epizode Foto: EPA/LETA

Saspringtā ULEB Eirolīgas basketbolā astotās kārtas mačā Lietuvas flagmaņa Kauņas "Žalgiris" spēlētājiem mīklaini noņemtas četras sekundes no uzbrukuma laika.

Tas noticis trešdienas mačā, kurā Krievijas grands Maskavas CSKA tikai pagarinājumā savā laukumā ar 99:97 pārspēja "Žalgiris" vienību.

Tomēr priekšpēdējā pamatlaika minūtē, rezultātam esot 84:81 par labu "Žalgiris" komandai, viesiem tika mīklaini noņemtas četras sekundes no uzbrukuma laika. Noslēgumā Kauņas vienība nespēja savu uzbrukumu noslēgt laikus, bet vēlāk CSKA panāca pagarinājumu, kurā tika gūta uzvara.

Uz notikušo uzmanību sociālajos tīklos vērsis Lietuvas basketbola apskatnieks Jons Miklovs. Pēc CSKA trejača "Žalgiris" uzbrukuma laika atskaite sākusies no 24 sekundēm, bet pēc pāriešanas pāri centram, kas tika veikta sešās sekundēs, tā pēkšņi atkritusi uz 14 sekundēm 18 sekunžu vietā.

"Žalgiris" vienībai pamatlaika izskaņa gan bija ļoti neveiksmīga, jo noslēdzošajās minūtēs tā pamanījās zaudēt deviņu punktu pārsvaru. Ja nebūtu neveiksmīgā uzbrukuma ar četru sekunžu laika zaudēšanu, Kauņas komanda, iespējams, būtu guvusi punktus un pēcāk pārsvaru nosargājusi.

Zīmīgi, ka šis nav pirmais incidents šosezon, kurā kļūdās spēles tehniskais galdiņš. 18.oktobra spēlē starp vietējo Turcijas klubu Stambulas "Dariššafaka Tekfen", ko pārstāv Žanis Peiners, un to pašu CSKA vienību viesiem no Krievijas pēdējā ceturtdaļā tika kļūdaini pieskaitīts viens punkts. Pēc spēles rezultāts bija 80:75, bet pēcāk tas tika izlabots uz 79:75, nekādus sīkākus paskaidrojumus nesniedzot.

CSKA ar uzvarām visās astoņās šīs sezonas ULEB Eirolīgas spēlēs pašlaik kopā ar Madrides "Real" no Spānijas atrodas turnīra kopvērtējuma vadībā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu