Dzintars: KPV LV premjera kandidāta draudzīgais signāls partijai Saskaņa ir ļoti satraucošs (15)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Nacionālās apvienības Visu Latvijai!-Tēvzemei un brīvībai/LNNK priekšsēdētājs Raivis Dzintars.
Nacionālās apvienības Visu Latvijai!-Tēvzemei un brīvībai/LNNK priekšsēdētājs Raivis Dzintars. Foto: Edijs Pālens/LETA

KPV LV premjera amata kandidāta Alda Gobzema draudzīgais signāls partijai Saskaņa ir ļoti satraucošs, uzskata nacionālās apvienības Visu Latvijai! - Tēvzemei un brīvībai/LNNK (VL-TB/LNNK) līderis Raivis Dzintars.

"Tas rada pamatu bažām, ka dažas partijas apzināti cenšas veidot strupceļu sarunās, lai atrastu attaisnojumu sadarbībai ar Saskaņu," aģentūrai LETA sacīja Dzintars.

Politiķis arī norādīja, ka Jaunā konservatīvā partija un KPV LV pašlaik neizrāda gandrīz nekādus centienus vienoties par valdību.

Kā ziņots, KPV LV premjera amata kandidāts Gobzems šorīt intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam Rīta panorāma sacīja, ka pietiekami daudziem partijas KPV LV vēlētājiem nav iebildumu pret Saskaņas ņemšanu topošās valdības koalīcijā, tomēr ir jāsaprot, ka šāds scenārijs pašreizējā situācijā nav reāls.

Saskaņā ar Gobzema teikto, viņa kārtējās vietnes Facebook tiešraides laikā pietiekami daudz KPV LV vēlētāju komentāros pauduši pozitīvu attieksmi pret Saskaņas ņemšanu koalīcijā, sakot, ka viņiem pret šādu koalīcijas partneri nav nekādu pretenziju.

"Bet mums ir jāskatās uz objektīvo realitāti, un tā saka, ka šāda kombinācija šobrīd nav iespējama," atzina KPV LV premjera amata kandidāts.

Kā ziņots, Valsts prezidents Raimonds Vējonis otrdien pēc konsultācijām ar Saeimā pārstāvētajām partijām vēl nenominēja premjera amata kandidātu un deva partijām laiku līdz 26. novembrim, lai vienotos par iespējamo nākamo koalīciju.

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu