Kleins par Briedi: Viņa akcijas ar šādām cīņām krīt (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

Bijušais Latvijas labākā boksera Maira Brieža treneris Sandis Kleins "360 TV" raidījumā "Hattrick.lv" izteicies par sava bijušā audzēkņa parādīto sniegumu pēdējā cīņā Pasaules boksa supersērijā ar Noelu Gevoru, kā arī nāca klajā ar apgalvojumu, ka Briedis savu labāko cīņu jau ir aizvadījis.

Raidījumā citēts Briedis, kur viņš stāsta par saviem daudzajiem savainojumiem pirms cīņas.

"Prieks, ka Mairis vismaz beidzot ir izstāstījis tautai, ka viņam ir traumas. Jau pēc Usika cīņas teicu, ka ir jāatpūšas, bet viņš pats pieņēma lēmumu un te mēs redzam rezultātu. Viņa akcijas ar šādām cīņām krīt," iesāka Kleins, piebilstot:

"Vienīgā lieta, ko viņš izdarīja nepareizi - ja viņš bija šitāds salauzts un sasists pirms cīņas - nesaki, ka parādīsi pasaules līmeņa boksu. Tas ir ļoti apkaunojoši un mani tas vispār kaitina."

"Es redzēju, ka Mairis ringā neko nedara. Skatījos un domāju, ka tā ir kaut kāda tepat, Latvijā, notiekoša cīņa. Tas nav Maira stils. Man tas bija pilnīgi nesaprotami, bet noteikti, ka šobrīd viņš pats pārdzīvo. Nevēlos viņu "nolikt", kā to dara citi. Cīņa kāda bija, tāda bija," par redzēto ringā izsakās bijušais Maira treneris.

Viens no raidījuma vadītājiem Kleinam arī vaicājis, vai Mairim ir palicis pietiekami daudz iekšējo resursu, lai aizvadītu tikpat iespaidīgu cīņu kā ar Oleksandru Usiku (Briedis tajā zaudēja pēc nevienbalsīga tiesnešu lēmuma un šī cīņa izpelnījās starptautisko ažiotāžu - red.).

"Tādu cīņu jūs vairs neredzēsiet," sacīja Kleins. "Manis rakstītais plāns bez manas klātbūtnes nestrādā. Es tomēr viņu to sešu gadu laikā biju kārtīgi iepazinis."

"Man nav nekāda aizvainojuma pret Mairi - kā man var būt aizvainojums, ja es pats pieņēmu lēmumu ar viņu nestrādāt?"

Nobeigumā Kleins novēlējis Briedim izārstēt traumas un iekļūt supersērijas finālā, kā arī iegūt pēc iespējas vairāk čempiona jostas.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu