Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Runāsim atklāti: 8 vīriešu stāsti par to, kad viņi zaudējuši nevainību

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Depositphotos

Zaudēt nevainību - tas ir svarīgs moments daudzu cilvēku dzīvē. Daži uzskata, ka nevajag gaidīt atbilstošu mirkli, galvenais - tikt no tās vaļā un kļūt pieaugušam. Kādam patīk mērīties ar vecumu, kādam citam - lielīties ar uzvarām seksa frontē. Kad patiesībā vīrieši zaudē nevainību? Šīs intīmās detaļas viņi atklāj Cosmopolitan.

"Tas bija manā 16. dzimšanas dienā. Domāju, ka tas bija stipri par agru, īpaši - salīdzinot ar draugiem. Daži no viņiem gan teica, ka jau agrāk esot nodarbojušies ar seksu, bet viņiem neviens neticēja. Man bija draudzene, ar kuru tolaik es tikos vairāk nekā gadu, tāpēc man ticēja visi," Rolands, 28 gadi.

"Es visiem saku, ka tas notika 17 gadu vecumā, vai arī vispār neko nesaku. Patiesībā man bija 20. Līdz tam manas attiecības ar meitenēm nebija pārāk ilgstošas," Toms, 26 gadi.

» Noteikumi vīriešiem: ko labāk nedarīt seksa laikā, lai nenokaitinātu sievieti

"Apmēram tajā pašā laikā, kad mani draugi, - apmēram 18 gados.

Kādā brīdī mēs visi nolēmām, ka ir pienācis laiks to izdarīt, jo dažiem jau bija braukšanas tiesības.

Tas nozīmē, ka mēs bijām pieauguši, nopietni, un arī mūsu attiecības bija nopietnas. Es personīgi pirmoreiz ar seksu nodarbojos mašīnā," Mihails, 26 gadi.

"Tas notika pēc skolas izlaiduma. Es ar dažiem klasesbiedriem devos ciemos pie viena no viņiem, un mēs ar draudzeni tur visu arī izdarījām. Jā, tas ir šabloniski, bet mums patika," Grigorijs, 27 gadi.

"Es, protams, varētu izdomāt kādu foršu stāstiņu, bet patiesībā viss bija banāli. Pirmais kurss, diezgan stulbs un īss romāns, un mēs izšķīrāmies gandrīz uzreiz pēc seksa," Konstantīns, 28 gadi.

"Es diezgan ilgi ar to lietu vilku garumā, jo vēlējos kaut ko īpašu. Bet, kad man ļoti sagribējās, viss notika. 19 gadu vecumā," Harijs, 25 gadi.

"Es biju iemīlējies draudzenes māsā. Viss notika 17 gadu vecumā, bet tad viņa aizbrauca mācīties uz citu pilsētu. Tāpēc es nevienam neesmu stāstījis detaļas: padomājiet paši, kā izklausās frāze mēs pārgulējām, viņa aizbrauca, es viņu nepazīstu. Tāpēc atmiņas paturēju pie sevis," Kriss, 27 gadi.

"Es biju diezgan kautrīgs, tāpēc viss notika tikai institūta trešajā kursā. Taču tas mani pasargāja no divdomīgām situācijām," Igors, 26 gadi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu