Daugaviņam par sitienu pretiniekam pa kājstarpi jāizlaiž spēle un jāsamaksā naudas sods

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kaspars Daugaviņš
Kaspars Daugaviņš Foto: ITAR-TASS/LETA

Latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš par sitienu pa pretinieka kājstarpi saņēmis vienas spēles diskvalifikāciju, lēmusi Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Disciplinārlietu komiteja.

Jau ziņots, ka Daugaviņš trešdien KHL regulārā čempionāta mačā nesavaldījās un iesita pretinieku spēlētājam pa kājstarpi, kamēr viņa un vēl viena uzbrucēja Mārtiņa Karsuma pārstāvētā Maskavas "Spartak" viesos ar 0:1 pēcspēles metienu sērijā piekāpās Habarovskas "Amur".

Daugaviņš noraidījumu līdz spēles beigām saņēma trešā perioda pašā vidū, kad pa kājstarpi iesita "Amur" aizsargam Denisam Kuzminam. Par šādu rīcību latvietis nopelnīja 5+20 minūšu sodu.

KHL Disciplinārlietu komiteja lēmusi atstāt spēkā tiesnešu lēmumu, līdz ar to Daugaviņš diskvalificēts uz vienu spēli. Tāpat viņam piespriests naudas sods, kas par šādu pārkāpumu ir 30 000 rubļi (401 eiro).

Līdz ar to Daugaviņš nevarēs piedalīties piektdienas mačā pret Pekinas "Kuņluņ Red Star" komandu.

Daugaviņš šajā sezonā 31 spēlē guvis deviņus vārtus, veicis 11 rezultatīvas piespēles un iekrājis pozitīvu lietderības koeficientu +4. Viņš ir otrs rezultatīvākais "Spartak" komandas spēlētājs.

Maskavas vienība ar 34 punktiem 31 spēlē Rietumu konferencē ieņem piekto vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu