Andris Bulis komentē politikā notiekošo: Par mūsu tautu vienkārši ņirgājas (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Nesen aktieris Andris Bulis sociālajā vietnē "Twitter" ierakstīja neapmierinātības pilnu tekstu, norādot, ka nesaprot, kādēļ nepārvēlētajiem deputātiem jāmaksā kompensācijas.

Kā pēc tam izdevumam "Vakara ziņas" skaidroja Bulis, tautas kalpi cilvēkus padara par muļķiem, izdomājot sarežģītus likumus. 

"Piemēram, ja mani paņem uz četriem gadiem teātris, bet es neesmu attaisnojis cerības un spēlējis, tad mani atlaiž un nekādas kompensācijas neizmaksā. Tikmēr tautas kalpi, kas četru gadu laikā ne reizi nav kāpuši tribīnē un nav pateikuši nevienu vārdu, saņem šīs kompensācijas. Domāju, ka ir cilvēki, kas saprot šos likumus vairāk nekā es, kas ir vākuši balsis pret šīm deputātu kompensācijām. Ir arī citi, kuriem tas liekas nepieņemami. Es neesmu lielajā politikā un par to neinteresējos. Bet dažkārt man liekas, ka par mūsu tautu vienkārši ņirgājas. Mēs tiekam čakarēti. Un pēc tam mums vēl ir jāmaksā kompensācijas. Man viens cilvēks aizrādīja, ka deputāti tā nevar iet strādāt. Tā nav! Ir daudzi politiķi, kas sniedz konsultācijas, un tas viss ir maksas pakalpojums. Nav tā, ka viņi saņem tikai to nabaga naudiņu," vēstīja Bulis. 

Aktieris piebilda, ka ir šokā par situāciju, kurā notiekot krāpnieciskas darbības, bet neviens netiek sodīts. "Daži dzīvo Jūrmalā un apmeklē sabiedrības ievērības cienīgus sarīkojumus. Man tas liekas absurdi."

Fotogalerija: Andris Bulis un viņa meitiņa seriālā "Viņas melo labāk"

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu