Žanis Pavlovskis no dueta Olas ar jaunu skatuves vārdu izdod savu pirmo solo albumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Gints Bāliņš/TVNET

Populārais reperis Pavlo jeb īstajā vārdā Žanis Pavlovskis, nupat priecējis fanus un mūzikas klausītājus, izdodot savu pirmo solo relīzi “Playboi”, kas oficiāli uzskatāms arī par mākslinieka debijas albumu.

““Playboi” ir stāsts par parastu puisi ar nedaudz lielākām ambīcijām nekā ir pieņemts sabiedrībā. Tas ir stāsts par puisi, kurš neskatoties uz to, ka “tava čiepa” viņam raksta, dziļi sirdī tomēr arī grib īstu mīlestību, ne tikai dārgas drēbes un dārgas mašīnas. Šis ir stāsts par puisi, kurš neskatoties uz to, ka dzīvo vidē, kur viss ir nopērkams, pieejams un neīsts, nav palicis par tādu. Šis ir stāsts par katru no mums, momentos, kad kāds tevi nav sapratis pareizi vai nepieņem tevi tikai tāpēc, ka tu esi pieradis dzīvot citādāk un gribi dzīvot citādāk. Ar albumu vēlos pateikt, lai klausītājs atmet pārāk lielo nopietnību gan pret sevi, gan pret apkārtējiem un izbauda dzīvi, kamēr ir tāda iespēja,” stāsta pats mūziķis.

Mini albums sastāv no piecām kompozīcijām un par to muzikālajiem pavadījumiem parūpējies zviedru producents Izak, kurš strādājis ar tādām mūzikas zvaigznēm kā Pharaoh, YBN Nahmir, Kizaru, wififuneral u.c. “Playboi” ierakstīts un apstrādāts pie repera rolanda če.

Pavlo Latvijas šovbiznesa un mūzikas aprindās uzmirdzēja 2014. gadā, kad guva plašu atpazīstamību grupas “Olas” sastāvā, kopā ar reperi Reiku. Pēc vairāku hitu un albuma izdošanas “Olas” sastāvā Pavlo kā solomākslinieks sāka sadarboties ar populāro grupu “Singapūras satīns”, piedaloties dažos apvienības populārākajos hitos. Šajā pirmsalbuma periodā mūziķis strādājis arī ar izpildītāju Trap Love, kā arī izdevis videoklipu “Zombie”, kopā ar grupas New Wavy dalībnieku Roach.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu