Bukmeikeri atklāj prognozes, kurš uzvarēs "X Faktora" otrajā sezonā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
X Faktors
X Faktors Foto: Photo Agency F64, Dmitrijs Suļžics

Jau svētdien, 25. novembrī, norisināsies “X Faktors” kārtējā tiešraide. Tuvojoties šova finālam, bukmeikeri prognozē, ka otrās sezonas uzvarētājs noskaidrosies sīvā cīņā starp grupu “Baritoni” un solistu Didzi Melderi, bet šovs šonedēļ, visticamāk, beigsies Robertam Memmēnam vai “Carnelian”.

Jau kopš pirmās dzīvās uzstāšanās ļoti pārliecinošu iespaidu atstāj divi muzikālā projekta dalībnieki - grupa “Baritoni” un solists Didzis Melderis, kur katra izredzes uz triumfu šobrīd vērtējamas līdzīgi - ar varbūtību 40%.

Ja cīņa par trešo ceļazīmi uz finālu tiek prognozēta starp grupu “Radio Trio” un Baltkrievijas pārstāvi Kattie, tad bukmeikeri ir pārliecināti, ka nākošā kārta būs pēdējā Robertam Memmēnam vai grupai “Carnelian”, kuru izbalsošanas iespējamība tiek novērtēta attiecīgi ar 42% un 38%.

Muzikālā televīzijas šova “X Faktors” mērķis ir atrast jaunus dziedošos talantus, kuriem ir zvaigznes potenciāls. Dalībnieki ir sadalīti trīs kategorijās: 16 līdz 24 gadi, 25 gadi un vairāk un grupas. Lielais fināls notiks 16. decembrī, kad par galveno balvu cīnīsies trīs labākie dalībnieki un tiks noskaidrots uzvarētājs.

Pērn šova pirmajā sezonā triumfēja kategorijas 16 līdz 24 gadi solists Arturs Gruzdiņš.

Fotogalerija: "X Faktors" ceturtā tiešraide

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu