Nurmagomedova menedžeris: Ja Meivezers pāries uz UFC, pēc cīņas viņš ūdeni dzers no trubiņas (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Habibs Nurmagomedovs un Floids Meivezers
Habibs Nurmagomedovs un Floids Meivezers Foto: Sputnik/Reuters/ScanPix; TVNET kolāža

UFC vieglā svara čempiona krieva Habiba Nurmagomedova menedžeris Ali Abduls-Azizs sarunā ar TMZ Sports atklājis, kad varētu atsākties sarunas par cīņu ar boksa leģendu amerikāni Floidu Meivezeru.

Kā zināms, iepriekš UFC prezidents Dana Vaits izteicās, ka boksa cīņa Nurmagomedovs pret Meivezeru nenotiks, jo krievu cīkstonim ir spēkā esošs līgums ar UFC organizāciju. Savukārt Abduls-Azizs iepriekš atklāja, ka Nurmagomedova līguma ietvaros ar UFC ir atlikusi tikai viena obligātā cīņa.

"Habibs respektē UFC un Vaita lēmumu. Viņš pieturēsies pie iepriekš noslēgtā līguma ar UFC. Mums ir atlikusi tikai viena obligātā cīņa. Tiklīdz tas beigsies, uzsāksim pārrunas ar Meivezera komandu par cīņas organizēšanu 2019. gadā," iesāka Nurmagomedova menedžeris.

Viņš turpināja: "Esmu pārliecināts, ka Habibs gūs virsroku arī cīņā pēc boksa noteikumiem. Viņš Floidu var uzveikt arī kikboksā un pat gaisa hokejā. Floids apgalvo, ka viņš ir noteicējs un tāpēc cīņai jābūt pēc boksa noteikumiem. Kas viņš par noteicēju, ja viņam ir 50 gadu (patiesībā viņam ir 41 gads - red.) un Japānā aizvadīs neīstu cīņu ar kaut kādu mazu japāni?"

"Ja Floids tomēr nolemj pāriet uz UFC, lai labāk apdrošina savu dzīvību, jo pēc cīņas viņš vairs nevarēs pastaigāt un ūdeni dzers no trubiņas," ass bija Abduls-Azizs.

Atgādināsim, ka ilgi gaidītajā cīņā 6. oktobrī ar īru Konoru Makgregoru Nurmagomedovs izcīnīja uzvaru ceturtajā raundā, pielietojot žņaugšanas paņēmienu, liekot Makgregoram padoties, bet pēc cīņas sarīkoja nekārtības, izlecot ārpus ringa un uzbrūkot Makgregora sparinga partnerim.

Šobrīd par notikušo incidentu pēc cīņas notiek izmeklēšana, kuras noslēgums sagaidām decembra sākumā.

Jāatzīmē, ka Meivezers savu pēdējo cīņu profesionālajā ringā aizvadīja tieši pret Makgregoru, arī pēc boksa noteikumiem, kurā izcīnīja uzvaru ar tehnisko nokautu 10. raundā.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu