Vairākas "maziņās": Ušakova publisko citu cietušo sieviešu vēstules (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Par vienu no apspriestākajiem skandāliem kļuvis dziedātājas un radio balss Lienes Ušakovas stāsts par kādu donžuānu vārdā Ronalds Alpe, kurš izmantojis jau vairāk nekā 500 sievietes krāpnieciskiem nolūkiem. Liene publiski ir vērsusies pret krāpnieku, viņai pievienojoties vēl daudzām citām sievietēm.

Pie ieraksta, kurā Ušakova atbild Ronalda izteikumiem presē, komentārus ir atstājušas neskaitāmas citas sievietes, kā arī pati radio balss regulāri dalās ar vēstulēm, kuras ir iesūtījušas cietušās. 

Kā atklājās komentāros, mīļvārdiņš "maziņš", ar kādu viņš savaldzinājis Lieni, ir viņa sievas Montas Alpes mīļvārds. Tāpat, kā redzams Lienes publiskotajās citu sieviešu fotogrāfijās, šādi viņš ir saucis arī citas savas upures. 

Foto: Facebook/ Lena Usakova

Lielākajā daļā gadījumu gan lasāms, ka krāpnieks ne vien melojis par savu ģimenes stāvokli, bet arī reāli izkrāpis naudu no sievietēm. 

Foto: Facebook/ Lena Usakova
Foto: Facebook/ Lena Usakova

Par notikušo uzjautrinājumu izteica fitnesa skaistule Juta Valdmane, kura pauda neizpratni par to, kā viņam ir tik daudz laika "pārgulēt ar pusi Rīgas un veltīt laiku sarakstēm".  

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu