Vecmīlgrāvī aizturēts autovadītājs policistiem uzrāda drauga vadītāja apliecību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Makare/LETA

Rīgas Pašvaldības policijas (RPP) policisti, patrulējot Vecmīlgrāvī, aizturējuši kādu "BMW" markas automašīnas vadītāju, kurš policistiem uzrādījis sava drauga autovadītāja apliecību, aģentūrai LETA pavēstīja RPP pārstāve Lāsma Zemene.

Viņa skaidroja, ka policijas darbinieki, patrulējot Vecmīlgrāvī, pamanīja kādu "BMW" markas automašīnu, kas nepārliecinoši piedalījās ceļu satiksmē. Policija nolēma transportlīdzekli apturēt.

Pēc rīkojuma saņemšanas autovadītājs spēkratu apturēja nekavējoties. Autovadītājam tika lūgts uzrādīt vadītāja un automašīnas reģistrācijas apliecību.

Pārbaudes laikā policisti pamanīja, ka datu bāzēs esošā fotogrāfija būtiski atšķiras no autovadītāja izskata. Izjautājot autovadītāju par izskata nesakritībām, noskaidrots, ka viņš vadītāja apliecību un automašīnu palūdzis draugam, lai aizbrauktu pakaļ bērniem.

Pārkāpējs atzina, ka šādi rīkojies, jo pašam vēl nav iegūtas transportlīdzekļa vadīšanas tiesības.

Turpmāko procesuālo darbību veikšanai uz notikuma vietu izsaukti Valsts policijas darbinieki, kuri izvērtēs gan autovadītāja rīcību uzdodoties par citu personu, gan automašīnas vadīšanu bez tiesībām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu