Kurucam rezultatīvs sniegums NBA Attīstības līgas mačā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rodions Kurucs
Rodions Kurucs Foto: AFP/SCANPIX

Latvijas basketbolists Rodions Kurucs piektdien guva 13 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Attīstības līgas spēlē un kaldināja Longailendas "Nets" komandas uzvaru.

"Nets" viesos ar rezultātu 113:99 (25:18, 37:25, 25:19, 26:37) pārspēja Čikāgas "Windy City" komandu.

Kurucs šajā mačā laukumā pavadīja 14 minūtes, kurās realizēja četrus no septiņiem divpunktu metieniem, savu vienīgo tālmetienu un abus soda metienus.

Tāpat viņš izcīnīja četras atlēkušās bumbas, veica trīs rezultatīvas piespēles, pārtvēra vienu bumbu, tika pie vienas piezīmes un bloķēja vienu metienu.

"Nets" rindās rezultatīvākais ar 19 punktiem bija Mičels Krīks.

Ar piecām uzvarām sešās spēlēs Longailendas komanda ir Austrumu konferences līdere. Nākamo maču tā aizvadīs sestdien, kad viesosies pie Grendrepidsas "Drive".

Kurucs uz Longailendas "Nets" komandu tika nosūtīts ceturtdien.

Kuruca došanās uz NBA Attīstības līgu nav pārsteigums, jo viņš nedevās laukumā iepriekšējās trīs NBA komandas Bruklinas "Nets" spēlēs, lai gan vēl komandas galvenais treneris Kenijs Etkinsons atzinīgi vērtēja Latvijas basketbolista sniegumu.

Kurucs šosezon piedalījies septiņās NBA spēlēs, kurās vidēji guvis 6,6 punktus un izcīnījis 3,0 atlēkušās bumbas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu