Bļugers ar 1+1 neglābj komandu no zaudējuma AHL mačā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Teodors Bļugers
Teodors Bļugers Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers piektdien atzīmējās ar gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli viņa pārstāvētās Amerikas Hokeja līgas (AHL) komandas Vilksbāres/Skrentonas "Penguins" zaudējumā regulārā čempionāta spēlē.

"Penguins" viesos ar rezultātu 3:4 (0:1, 2:2, 1:0, 0:1) pagarinājumā piekāpās Springfīldas "Thunderbirds" vienībai.

Bļugers ar rezultatīvu piespēli un vārtiem atzīmējās otrā perioda pirmajās astoņās minūtēs, kad no 0:1 palīdzēja panākt 2:1.

Latviešu uzbrucējs šajā spēlē četras reizes meta pa vārtiem un tika pie neitrāla lietderības koeficienta.

Bļugers šajā sezonā 18 spēlēs guvis sešus vārtus un veicis septiņas rezultatīvas piespēles.

Tikmēr vārtsargs Matīss Edmunds Kivlenieks piektdien palika uz rezervistu soliņa, kamēr viņa pārstāvētā Klīvlendas "Monsters" mājās ar 5:6 (1:3, 2:0, 2:2, 0:1) pagarinājumā piekāpās Toronto "Marlies" hokejistiem.

Kivlenieka konkurents par vietu vārtos Žans Fransuā Berubē šajā mačā atvairīja 42 no 48 pretinieku mestajām ripām.

Atlantijas divīzijas kopvērtējumā sestajā vietā ar 20 punktiem 18 spēlēs atrodas Vilksbāres/Skrentonas "Penguins", kur vietu zemāk ar 17 punktiem 19 spēlēs ir Hēršijas "Bears", kurā par vietu sastāvā cīnās aizsargs Kristofers Bindulis.

Savukārt Ziemeļu divīzijas trešajā vietā ar 20 punktiem 18 cīņās atrodas Klīvlendas "Monsters", kamēr ceturtā ar 19 punktiem 19 cīņās ir uzbrucēja Rūdolfa Balcera pārstāvētā Belevilas "Senators", bet astotā ar 16 punktiem ir Ņikitas Jevpalova pārstāvētā Lavālas "Rocket".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu