IKEA atbild lietuviešu pārim, kurš veikalā samainīja visas bildes pret savām (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ikea

Pagājušajā nedēļā kāds jauns pāris no Viļņas izspēlēja joku, visas IKEA Lietuvas veikalā esošās ierāmētas bildes nomainot pret savām personīgajām fotogrāfijām. Lai gan pāra fotogrāfijas no veikala pazuda pāris stundu laikā, IKEA darbinieki ir pieņēmuši izaicinājumu un rāmīšos izlikuši savas personīgās bildes.

» Interneta hits: IKEA veikalā pāris visas bildes rāmīšos nomaina pret saviem foto

Foto: Gintarė Pečkytė

"Jaunais pāris savā blogā rakstīja, ka izdomājuši visas bildes IKEA veikalā nomainīt pret savējām, lai padarītu veikala ekspozīciju personiskāku un oriģinālāku. Taču viņi nezināja to, ka ekspozīcijās esošās bildes nav izvēlētas nejauši", atklāj Kristina Mažeiķīte, IKEA mārketinga vadītāja Baltijas valstīs.

Patiesībā daļa veikalā redzamo fotogrāfiju ir uzņēmuma darbinieku uzņemtas, savukārt vēl daļa bilžu ir rūpīgi atlasītas no arhīviem, tematiski pielāgojot tās katras istabas iekārtojumam un nolūkam.

"Lai to pierādītu, IKEA kolēģi šodien ekspozīcijas istabas izrotāja ar savām ģimenes fotogrāfijām."

Foto: Ikea
Foto: Ikea
Foto: Ikea

"Pavisam tika nomainītas vairāk nekā 600 bildes, un projektā iesaistīti vairāki desmiti IKEA darbinieku," stāsta Mažeiķīte.

Fotogrāfiju joka autors Ēriks portālam Apollo norāda, ka veikals IKEA esot ar viņiem sazinājies tajā pašā dienā, kad pastrādāts "noziegums". Pāris arī piedāvājuši bez maksas šo gadījumu pārvērst par reklāmas kampaņu, taču veikala pārstāvji atteikušies.

Par IKEA atbildes gājienu gan Ēriks nav pārsteigts: "Man tas liekas nedaudz garlaicīgi - pēc pāris dienām viņi vienkārši nomainīja bildes uz savu darbinieku foto. Tas ir tieši tas pats, ko izdarījām mēs."

Abi jaunieši atzīst, ka darījuši to tikai prieka pēc un ir apmierināti ar rezultātu, tomēr fotorāmīšu cīņu ar IKEA viņi gan neturpinās:

"Mēs esam pāris, kurš vienmēr meklē piedzīvojumus un šis noteikti nebūs pēdējais joks, ko īstenosim. Taču IKEA gan ļausim kādu brīdi no mums atpūsties."

Oriģinālās darbinieku fotogrāfijas IKEA veikalā Viļņā būs apskatāmas līdz 30. novembrim. Pēc tam tās tiks nomainītas pret ierastajām fotogrāfijām. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu