Madrides "Real" cieš smagu zaudējumu "Eibar" komandai

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Madrides "Real" futbolisti un spēles tiesnesis
Madrides "Real" futbolisti un spēles tiesnesis Foto: AFP/SCANPIX

Spānijas futbola grands Madrides "Real" sestdien cieta smagu sakāvi vietējā čempionāta mačā, tādējādi atgriežoties uz neveiksmju takas.

"Real" viesos ar rezultātu 0:3 (0:1) piekāpās "Eibar" komandai.

Uzvarētājiem vārtus guva argentīnietis Gonsalo Eskalante, Serhio Enrihs un Garsija Kike. Visi trīs vārti tika gūti pēc piespēlēm no malām.

Smagais zaudējums nāk nepilnas divas nedēļas pēc tam, kad "Real" ar komandas jauno galveno treneri Santjago Solari noslēdza līgumu līdz 2021.gadam.

Solari vadībā karaliskais klubs bija izcīnījis trīs uzvaras pēc kārtas, bet tagad atkal ciesta kārtējā neveiksme. "Real" pirmo reizi kopš 2003./2004.gada vienas Spānijas čempionāta sezonas laikā zaudējusi vismaz trīs spēles ar trīs vārtu starpību.

Piektdien 13.kārtas pirmajā spēlē "Alaves", kas viesos ar 0:1 (0:1) piekāpās "Leganes" futbolistiem.

Spānijas čempionāta kopvērtējuma vadībā ar 24 punktiem 12 spēlēs ir "Barcelona" komanda, kam ar 23 punktiem seko "Sevila" un Madrides "Atletico", kā arī "Alaves", kas jau aizvadījusi 13 cīņas. Tālāk ar 21 punktu ir Barselonas "Espanyol", bet pirmo sešinieku ar 20 punktiem noslēdz "Real".

Šovakar "Atletico" savā laukumā uzņems "Barcelona" futbolistus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu