Dortmundes "Borussia" nostiprinās Vācijas bundeslīgas līderpozīcijā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Dortmundes "Borussia" futbolisti
Dortmundes "Borussia" futbolisti Foto: Reuters/ScanPix

Kārtējo neveiksmi Vācijas futbola bundeslīgā cietusi Minhenes "Bayern", kas pēc neizšķirta kopvērtējuma tabulā saglabājusi savu piekto vietu, bet līderpozīcijā nostiprinājusies Dortmundes "Borussia".

"Bayern" savā laukumā nospēlēja neizšķirti 3:3 (2:1) ar vienu no turnīra pastarītēm Diseldorfas "Fortuna", kuras rindās ar "hat-trick" izcēlās beļģu uzbrucējs Dodi Lukebakio.

Pēc Niklasa Zīles un Tomasa Millera precīzajiem sitieniem "Bayern" 20.minūtē atradās vadībā ar 2:0, taču minūti pirms pirmā puslaika beigām Lukebakio vienus vārtus atguva.

Otrajā puslaikā, 58.minūtē, Millers atjaunoja divu vārtu pārsvaru, taču Lukebakio 13 minūtes pirms pamatlaika beigām panāca 2:3 un bija precīzs arī kompensācijas laikā, panākot neizšķirtu.

"Bayern" bundeslīgā nav uzvarējusi trīs mačos pēc kārtas.

Tikmēr līdere Dortmundes "Borussia" viesos ar rezultātu 2:1 (0:0) pārspēja "Mainz" vienību.

Dortmundiešiem vārtus guva spāņu uzbrucējs Pako Alkasers un polis Lukašs Piščeks.

Savukārt par kopvērtējuma vicelīderi kļuvusi Frankfurtes "Eintracht", kas viesos ar 3:1 (1:0) pārspēja "Augsburg" vienību.

Tikmēr zaudējumu cieta viena no vadošajām komandām "Leipzig", kas viesos ar 0:1 (0:0) piekāpās "VfL Wolfsburg" futbolistiem.

"Borussia" turpina stiprināt savu pirmo pozīciju, jo Dortmundes komandai ir 30 punkti 12 mačos, kamēr tālāk ar 23 punktiem 11 un 12 mačos seko Menhengladbahas "Borussia" un "Eintracht". Ceturtā ar 22 punktiem ir "Leipzig", bet piektā ar 21 punktu ir "Bayern".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu