Ronaldu panāk Pjateku labāko vārtu guvēju sarakstā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Krištianu Ronaldu
Krištianu Ronaldu Foto: Imago Sport/Scanpix

Portugāļu superzvaigzne Krištianu Ronaldu sestdien guva vārtus Itālijas A sērijas spēlē un izvirzījās dalītā līderpozīcijā labāko snaiperu sarakstā, palīdzēdams Turīnas "Juventus" komandai izcīnīt uzvaru.

"Juventus" savā laukumā ar rezultātu 2:0 (1:0) pārspēja SPAL vienību.

Ronaldu ar vārtu guvumu izcēlās 29.minūtē, kad pēc soda sitiena nonāca viens pret SPAL cietoksni un raidīja bumbu tīklā.

Spēles 60.minūtē horvāts Mario Mandžukičs pēc ātra pretuzbrukuma bija pirmais pie pretinieku vārtsarga atsistās bumbas un panāca 2:0.

Ronaldu šajā sezonā A sērijā guvis deviņus vārtus, kas ir tikpat, cik "Genoa" poļu uzbrucējam Kšištofam Pjatekam.

Vēl sestdien "AS Roma" viesos ar 0:1 (0:0) piekāpās vienai no turnīra pastarītēm "Udinese", kurai vārtus guva argentīnietis Rodrigo de Pauls.

"Juventus" kopvērtējumā ir 37 punkti 13 spēlēs, kamēr otrā ar 28 punktiem 12 mačos ir "Napoli", bet labāko trijnieku ar 25 punktiem noslēdz Milānas "Inter".

Ceturtajā vietā ir Romas "Lazio" ar 22 punktiem, piekto pozīciju ieņem "AC Milan" ar 21 punktu, bet sestā ar 19 punktiem ir "AS Roma".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu