"Hotspur" pārspēj "Chelsea"; uzvaras svin arī Mančestras "City" un "Liverpool"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Herijs Keins izpilda sitienu ar galvu
Herijs Keins izpilda sitienu ar galvu Foto: Reuters/ScanPix

Totenhemas "Hotspur" futbolisti sestdien Vemblija stadionā Anglijas futbola premjerlīgas mačā starp divām Londonas komandām ar rezultātu 3:1 (2:0) pārspēja "Chelsea" vienību.

"Chelsea" komandai pārtrūka 12 nezaudēto spēļu sērija sezonas ievadā, turklāt "Hotspur" pretiniekus apsteidza kopvērtējuma tabulā, pakāpjoties uz trešo vietu.

Jau astotajā minūtē "Hotspur" komandu, kas spēlēja mājinieku statusā, vadībā izvirzīja Dele Alli, kurš bija precīzs ar galvu pēc soda sitiena.

Spēles 20.minūtē "Hotspur" uzbrukuma līderis Hreijs Keins ar tālu sitienu dubultoja laukuma saimnieku pārsvaru.

Otrā puslaika ievadā, mača 55.minūtē, pēc individuāla reida Dienvidkorejas futbolists Honmiņs Sons panāca jau 3:0 Totenhemas vienības labā, bet "Chelsea" piecas minūtes pirms pamatlaika beigām guva goda vārtus, precīzi ar galvu sitot franču uzbrucējam Olivjē Žirū.

Tikmēr pārliecinošu uzvaru sestdien izcīnīja kopvērtējuma līdere Mančestras "City", kas viesos ar rezultātu 4:0 (3:0) sagrāva Vesthemas "United".

Mančestras vienībā divus vārtus guva talantīgais vācu pussargs Līrojs Sanē, bet vēl pa reizei izcēlās spānis Davids Silva un Rahīms Stērlings.

Savukārt "City" tuvākā sekotāja "Liverpool" izbraukumā ar 3:0 (0:0) guva virsroku pār "Watford".

Liverpūles komanda vārtus guva spēles pēdējās 23 minūtēs, kad izcēlās ēģiptiešu uzbrucējs Mohameds Salāhs, Trents Aleksanders-Arnolds un brazīlietis Robertu Firminu.

Turpretī kārtējo neveiksmīgo maču aizvadīja Mančestras "United", kas savā laukumā nospēlēja bezvārtu neizšķirti 0:0 (0:0) ar Londonas "Crystal Palace".

Tikmēr ar uzvaru pie Londonas "Fulham" stūres debitēja itālis Klaudio Ranjēri, kurš 2016.gadā aizveda Lesteras "City" līdz sensacionālam premjerlīgas čempiontitulam.

"Fulham" savā laukumā ar rezultātu 3:2 (2:1) pārspēja "Southampton". Uzvarētājiem divus vārtus guva serbu uzbrucējs Aleksandars Mitrovičs.

Anglijas premjerlīgas kopvērtējuma vadībā ar 35 punktiem 13 spēlēs atrodas Mančestras "City", kamēr divus punktus atpaliek "Liverpool", bet trešā ar 30 punktiem ir "Hotspur", kam ar 28 punktiem seko "Chelsea". Savukārt piekto vietu ar 24 punktiem ieņem Londonas "Arsenal", tālāk ar 22 punktiem ir Liverpūles "Everton", bet septītā ar 21 punktu ir Mančestras "United".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu