Krievijas Boksa federācijas ģenerālsekretārs: Usikam nav nekā ekskluzīva (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Tonijs Beljū un Oleksandrs Usiks
Tonijs Beljū un Oleksandrs Usiks Foto: Reuters/LETA

Krievijas Boksa federācijas ģenerālsekretārs Umars Kremļovs intervijā Sport-Express izteicies par krievu boksera Denisa Ļebedeva izredzēm cīņā pret pirmā smagā svara kategorijas absolūto čempionu ukraini Oleksandru Usiku, ja tāda notiktu.

Ļebedevs, kuram iepriekš piederēja WBA pasaules čempiona josta, ko viņš 2016. gada decembrī zaudēja Muratam Gasijevam, naktī uz svētdienu aizvadīja cīņu ar amerikāni Maiku Vilsonu, kurā izcīnīja pārliecinošu uzvaru pēc punktiem.

Pēc cīņas Ļebedevs sacīja: "Domāju, ka šobrīd visi bokseri vēlas cīnīties ar Usiku un arī es esmu viens no viņiem. Uz doto brīdi viņš ir spēcīgākais šajā kategorijā - pilnībā piekrītu tam. Taču WBA noteikumi paredz, ka man, kā bijušajam čempionam, ir tiesības ar viņu cīnīties. Šobrīd mūsu pārstāvji veic pārrunas un viss iet uz to, ka cīņa varētu notikt."

Pagaidām gan Ļebedeva izteikumi nešķiet reāli, jo Usiks paziņojis, ka vēlas pāriet uz supersmagā svara kategoriju. Tiesa, ukraiņa menedžeris Egis Klimas iepriekš vienā no intervijām atzina, ka pastāv iespēja, ka Usiks vēl kādu cīņu varētu aizvadīt esošajā svara kategorijā.

Savukārt Krievijas Boksa federācijas ģenerālsekretārs Umars Kremļovs uzskata, ka Usiks nav īpašs bokseris: "Ļebedeva cīņa ar Usiku varētu būt interesanta. Ja Deniss to uzvarētu, būtu pavisam labi. Ļebedevam ir citādāks boksēšanas stils kā pārējiem bokseriem, taču pie attiecīgas sagatavošanās, viņam noteikti parādītos izredzes arī cīņā ar Usiku. Usikam nepiemīt nekas unikāls - viņš vienkārši labi sagatavojās uz katru cīņu. Parasts bokseris. Ļebedevs var pārsteigt Usiku. Pie tam viņš ir "pančers" (apveltīts ar spēcīgu nokautējušu metienu - red.), bet Usiks tāds nav.

Usiks savu pēdējo cīņu aizvadīja 10. novembrī, kad 8. raundā nokautēja britu Toniju Beljū.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu