Hārtlijs un "Avangard" pēc zaudējuma Rīgā izcīna drošu uzvaru KHL mačā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Bobs Hārtlijs
Bobs Hārtlijs Foto: TASS/LETA

Latvijas hokeja izlases galvenā trenera Boba Hārtlija trenētā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Omskas "Avangard" pēc zaudējuma Rīgas "Dinamo" svētdien guva drošu uzvaru.

"Avangard" pretinieku laukumā ar 4:1 (0:0, 2:1, 2:0) apspēlēja Bratislavas "Slovan".

Uzvarētāju labā divus vārtus guva Deniss Zernovs, bet katrs pa vienam precīzam metienam pievienoja Dāvids Dešarnī un Viktors Stolberjs, kamēr mājiniekiem vienīgo precīzo metienu izpildīja Andrejs Mesarošs.

"Avangard" līdz ar to izcīnīja pirmo uzvaru pēc neveiksmes viesos pret Rīgas "Dinamo", kad Omskas klubs piektdien zaudēja ar 0:3.

Vēl citā KHL mačā Krišjāņa Rēdliha pārstāvētā Pekinas "Kuņluņ Red Star" ar 3:0 (1:0, 1:0, 1:0) uzveica "Soči" vienību.

Rēdlihs savainojuma dēļ šajā mačā laukumā neizgāja, bet uzvarētāju labā ar precīziem metieniem izcēlās Korijs Keins, Ville Lajunens un Brendons Jips.

Rietumu konferences vadībā ar 54 punktiem 31 spēlē ir Maskavas CSKA, no kuras par pieciem punktiem atpaliek Sanktpēterburgas SKA, kamēr trešā ar 44 punktiem 29 spēlēs ir vārtsarga Jāņa Kalniņa pārstāvētā Helsinku "Jokerit".

Savukārt piektā ar 36 punktiem 32 cīņās ir uzbrucēju Mārtiņa Karsuma un Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Maskavas "Spartak".

Tālāk Rīgas "Dinamo" ar 30 punktiem 29 dueļos ir septītā, bet devītā ar 27 punktiem 31 cīņā ir Maskavas "Dinamo", kuru pārstāv Miks Indrašis, kamēr pēdējā starp 12 komandām ir Artūra Kuldas pārstāvētā Čerepovecas "Severstaļ", kas sakrājusi 20 punktus 32 spēlēs.

Savukārt Austrumu konferencē Jekaterinburgas "Avtomobilist" ir 53 punkti 32 mačos, bet otrā ar 46 punktiem 32 spēlēs ir "Avangard". Tikmēr astotajā vietā ar 30 punktiem 29 dueļos ir "Kuņluņ Red Star".

Šosezon KHL čempionātā piedalās 25 komandas - 12 Rietumu un 13 Austrumu konferencē.

Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 62 spēlēm, kas ir jauns līgas rekords, jo līdz šim vairāk par 60 spēlēm sezonā vienai vienībai nav bijis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu