"X Faktora" cīņu nākas pamest Robertam Memmēnam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: F64

Svētdien, 26. novembrī, norisinājās šova “X Faktors” jaunākais šovs, kurā vien 6 dalībnieki ar diviem priekšnesumiem turpināja cīņu par galveno balvu - 10 000 eiro.

Šajā nedēļā šovu nācās pamest Reiņa Sējāna komandas dalībniekam - Robertam. Skatītāju balsojums noteica, ka viszemāko balsu skaitu saņēma Intara Busuļa grupa Radio Trio, kā arī Roberts Memmēns, taču tieši Aija izlēma, ka sūtīs mājās enerģisko mūziķi.

Roberts Memmēns (22) nāk no Auces, taču pēdējos septiņus gadus dzīvo Rīgā, kur mācījies Rīgas Doma kora skolā, ilgus gadus bijis vokālās grupas ”Framest” dalībnieks. "X Faktora" pirmajā sezonā Roberts izturēja krēslu izaicinājumu, kļūstot par Reiņa komandas dalībnieku, tomēr dalību atteica, jo nebūtu spējis apvienot šovu ar darbu grupā. Šobrīd Roberts aktīvi strādā pie savas solokarjeras, radot un producējot mūziku pats. Kā savu muzikālo iedvesmu mūziķis min britu dziedātāju Džeimsu Artūru.

Kā jau ziņots, tuvojoties šova finālam, bukmeikeri prognozēja, ka otrās sezonas uzvarētājs noskaidrosies sīvā cīņā starp grupu “Baritoni” un solistu Didzi Melderi.

Fotogalerija: Ieskats iepriekšējā "X Faktora" sērijā

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu