Šorīt sniegs un apledojums apgrūtina braukšanu vietām Vidzemē, Zemgalē un Kurzemē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Automašinas riepu nospiedumi.
Automašinas riepu nospiedumi. Foto: Edijs Pālens/LETA

Šorīt, 26. novembrī, sniegs un apledojums daudzviet apgrūtina braukšanu pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem Vidzemē, Zemgalē, Kurzemē un Pierīgā, informē Latvijas Valsts ceļi (LVC).

Lai uzlabotu braukšanas apstākļus, ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 77 Latvijas autoceļu uzturētājs ziemas dienesta tehnikas vienības.

Apgrūtināti braukšanas apstākļi uz valsts galvenajiem autoceļiem ir uz Ainažu šoseja posmā no Gaujas tilta - Bīriņu pagriezienam, Siguldas šosejas posmā no Vangažiem - Siguldai, Rīgas apvedceļš posmā Salaspils - Babīte, Bauskas šoseja posmā no Rīgas - Iecavai, Jelgavas šoseja posmā no Rīgas - Jelgavai, Liepājas šoseja posmā no Rīgas - Kalnciemam, Ventspils šoseja posmā no Rīgas - Kūdrai un Rucavas šoseja visa posma garumā.

Uz reģionālajiem autoceļiem apgrūtināta braukšana ir Rīgas, Cēsu, Jelgavas, Liepājas, Limbažu, Ogres, Talsu, Valkas, Valmieras un Ventspils apkārtnē.

LVC aicina autovadītājus būt īpaši piesardzīgiem un izvēlēties autoceļa seguma stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu, distanci un braukšanas stilu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu