Batlers norok Kuruca "Nets", "Knicks" uzvar sezonas pārsteiguma autori

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: nba.com

Latviešu basketbolists Rodions Kurucs svētdien nedevās laukumā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačā, viņa pārstāvētajai Bruklinas "Nets" komandai ciešot zaudējumu.

"Nets" savā laukumā ar rezultātu 125:127 (32:25, 36:29, 34:35, 23:38) piekāpās Filadelfijas "76ers" vienībai.

Uzvaru viesiem nodrošināja komandas jaunieguvums Džimijs Batlers, kurš 2,3 sekundes pirms pamatlaika beigām realizēja tālmetienu.

"Nets" bija vadībā visu spēli un vienubrīd iekrāja 20 punktu pārsvaru, taču mača nogalē "76ers" atspēlējās un izrāva uzvaru.

"Nets" rindās ar 38 punktiem, astoņām atlēkušajām bumbām un astoņām rezultatīvām piespēlēm izcēlās D'Endželo Rasels, bet 31 punkts bija Spenseram Dinvidijam.

Uzvarētājiem 34 punkti bija Batleram, bet 32 punktus guva Žoels Embīds. Viņiem katram arī pa 12 atlēkušajām bumbām.

Kurucs nedēļas nogalē aizvadīja divus mačus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Attīstības līgā, gūdams 13 un 16 punktus. Kurucs ceturtdien tika nosūtīts uz Longailendas "Nets" komandu un vēl nav atgriezies NBA vienības rīcībā.

Kurucs šosezon piedalījies septiņās NBA spēlēs, kurās vidēji guvis 6,6 punktus un izcīnījis 3,0 atlēkušās bumbas.

"Nets" ar astoņām uzvarām 21 mačā Austrumu konferencē ieņem devīto vietu, kamēr "76ers" ar 14 panākumiem 22 cīņās ir trešā.

"Nets" nākamo maču aizvadīs trešdien, kad savā laukumā uzņems Jūtas "Jazz".

Tikmēr savainotās latviešu zvaigznes Kristapa Porziņģa pārstāvētā Ņujorkas "Knicks" svētdien viesos ar rezultātu 103:98 (21:26, 22:26, 35:19, 25:27) pārspēja Memfisas "Grizzlies", ko šo sezonu uzsākusi negaidīti labi un atrodas vadošajās pozīcijās Rietumos.

"Knicks" pēc sešu zaudējumu sērijas izcīnījusi trīs uzvaras pēc kārtas.

Ņujorkas komandā ar 21 punktu un 26 atlēkušajām bumbām izcēlās turku centra spēlētājs Eness Kanters, bet 22 punktus pretinieku grozā ieraidīja Tims Hārdevejs juniors.

"Grizzlies" vienībā 27 punktus sameta spānis Marks Gasols, bet 23 punkti un 11 rezultatīvas piespēles bija Maikam Konlijam.

"Knicks" ar septiņām uzvarām 21 mačā Austrumu konferencē ieņem 12. vietu, kamēr "Grizzlies" ar 12 panākumiem 19 cīņās ir ceturtā Rietumos.

"Knicks" nākamo maču aizvadīs otrdien, kad viesosies pie Detroitas "Pistons".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu