Krievijas slavenākās sievietes kopā ar bērniem filmējušās aizkustinošā videoklipā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS

Krievijas grupas Chai Vdvoem solists Deniss Kļavers 25. novembrī, kad Krievijā tiek svinēta Mātes diena, publiskoja otru versiju dziesmai “Kad tu kļūsi liels”, tajā parādoties daudzām slavenībām kopā ar savām atvasēm.

Mākslinieks apliecināja, ka dziesma ir ļoti aizkustinoša, tai radot “siltumu un smaidu”.

“Es gribētu, lai šis video kļūst par atgādinājumu tam, ka mūsu mammas ir pelnījušas uzmanību katru dienu visa gada garumā, un šodienas svētki ir tikai vēl viens iemesls viņam pateikt, cik ļoti mīlam un novērtējam viņas,” bilda pats mūziķis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Денис Клявер (@denisklyaver) on

Klipā filmējās tādas slavenības kā mūziķe Valērija, TV dīva Ļera Kudrjavceva, kura pirmo reizi publiski parādīja savu 3 mēnešus veco meitiņu, latviešu izcelsmes aktrise Evelīna Bļodāns, dziedātājas Anija Coja, MakSim, Lolita Miļavskaja, Jūlija Savičeva, Jasmīna, kā arī daudzas citas slavenības.

Šā gada septembrī Kļavers izlaida dziesmas “Kad tu kļūsi liels” vīriešu versiju. Tajā filmējās tādi Krievijā slaveni tēti kā Valērijs Meladze, Stass Pjeha, Igors Nikolajevs, Maksims Galkins un daudzi citi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu