Slavenais baletdejotājs Sergejs Poluņins uz krūtīm uztetovējis Putina seju (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/ Instagram/ sergeipolunin

Ukraiņu baletdejotājs Sergejs Poluņins nesen savā dzimšanas dienā aicināja visus viņa pielūdzējus veltīt labus vārdus tieši Krievijas prezidentam Vladimiram Putinam, nevis viņam pašam, piebilstot, ka redz Putinā “gaismu”, taču tagad savu sajūsmu par prezidentu viņš ir izrādījis vēl atklātāk.

Sociālajos tīklos Poluņins dalījās ar fotoattēliem, kuros demonstrē sev uz krūtīm uztetovētu Putina seju. Nesen mākslinieks paziņoja, ka “vienmēr aizstāvēs Krievijas prezidentu ar savu enerģiju un mīlestību”.

“Paldies Vladimiram un visiem cilvēkiem, kas izvēlējās labo. Mana cieņa iet pie jums. Nav viegli būt spēcīgam un virzīties uz gaismu. Mīlestība – tā ir gaisma, un tas ir pats svarīgākais,” pie foto ar tetovējumu vēstīja baletdejotājs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sergei Polunin (@sergeipolunin) on

“Labajam ir jābūt tikpat agresīvam, cik ļaunajam! Mana mīlestība un atbalsts Krievijai. Mīlestība uzvarēs visu,” pie cita foto ar savu kailo torsu vēstīja baletdejotājs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sergei Polunin (@sergeipolunin) on

Komentāri pie fotogrāfijas gan nav viennozīmīgi – daudzi ir pārliecināti, ka Poluņina kontā ir ielauzušies hakeri, savukārt citi pauž pārliecību, ka māksliniekam “viss nav kārtībā”.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu