Purvciemā likumsargi izjauc vīrieša nodomu nozagt automašīnu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: pixabay.com

Svētdien, 25. novembrī, īsi pirms pusnakts Valsts policijā tika saņemts kādas personas zvans par vīrieti, kurš mēģina nozagt uz ielas esošu automašīnu.

Likumsargi nekavējoties reaģēja uz saņemto informāciju un devās uz norādīto adresi. Tur policisti sastapa vīrieti, par kuru pastāstīja aculiecinieks. Vīrietis tika aizturēts uz nogādāts Valsts policijas Rīgas Teikas iecirknī paskaidrojumu sniegšanai.

Kā izrādās, aizturētais vīrietis izsitis automašīnai logu un ielīdis tajā iekšā ar mērķi nozagt automašīnu, taču aculiecinieka vērība un policistu operatīvā rīcība viņa plānus izjaukusi.

1996. gadā dzimušais iespējamais vainīgais vīrietis jau iepriekš ir nonācis policijas redzeslokā par narkotisko vielu lietošanu un zādzībām no automašīnas.

Saistībā ar notikušo pret vīrieti uzsākts kriminālprocess par zādzības mēģinājumu. Par šādu noziegumu viņš var tikt sodīts ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz diviem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.

Šobrīd vīrietis atrodas izolatorā, un rītdien, 27. novembrī, tiks lemts jautājums par drošības līdzekļa piemērošanu.

Izsakām pateicību notikuma aculieciniekam, kurš pamanīja noziegumu un nepalika vienaldzīgs, ziņojot policijas darbiniekiem par notiekošo.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu