Ugunsgrēka likvidēšana pie Raņķa dambja prasīs vēl vairākas stundas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ugunsgrēks Kalnciema ielā.
Ugunsgrēks Kalnciema ielā. Foto: Ekrānuzņēmums no VUGD tvitera konta

Valsts un ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) 26. novembra vakarā vēl vairākas stundas turpinās likvidēt ugunsgrēku sešstāvu graustā Rīgā, Kalnciema ielā, blakus Raņķa dambim, aģentūra LETA noskaidroja VUGD.

Precīzu ugunsgrēka likvidēšanas laiku patlaban nav iespējams prognozēt, taču dzēšanas darbi šovakar turpināsies vēl vairākas stundas.

Dzēšanas darbi notiek tikai no ārpuses, jo sagruvušo starpstāvu pārsegumu dēļ ēkas iekšpusē atrasties ir bīstami.

Rīgas domes Satiksmes departamenta pārstāve Una Ahuna-Ozola aģentūrai LETA norādīja, ka, kamēr glābēji strādās notikuma vietā, satiksme Kalnciema ielas un Raņķa dambja krustojumā būs slēgta.

Tāpat būs slēgta Raņķa dambja braukšanas josla virzienā uz Balasta dambi. Līdz ar to departaments aicina autovadītājus izvēlēties citus maršrutus, lai izvairītos no sastrēgumiem.

Kā ziņots, naktī uz svētdienu kvartālā starp Raņķa dambi, Kalnciema, Daugavgrīvas un Meža ielu, izcēlās ugunsgrēks neapsaimniekotā jūgendstila sešstāvu ēkā Kalnciema ielā 2b. Dega ēkas visi stāvi un jumts. Ugunsgrēka dzēšana turpinās vēl joprojām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu