Basketbolists par pretinieka "izslēgšanu" ar elkoni tiek izmests no augstskolas (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: eu.democratandchronicle.com

Novembra vidū basketbola vidē notika nepatīkams atgadījums Ziemeļamerikas studentu basketbola līgā, kad spēlētājs nezināmu iemeslu dēļ ar elkoni "izslēdza" pretinieku spēlētāju, kurš tikko bija realizējis tālmetienu. 

Trešās divīzijas basketbola spēlē starp "Fitchburg State" un "Nichols College" vienībām notika nepatīkama situācija, kurā "Fitchburg State" komandas spēlētājs Kevans Plats bija ļoti neapmierināts ar to, ka pretinieku vienības basketbolists realizēja tālmetienu. 

Pēc šī incidenta Plats tika atbrīvots gan no augstskolas basketbola komandas, kā arī tika izmests no skolas. Šādas rīcības dēļ spēlētājs var aizmirst arī par profesionāļa karjeru, jo reti kura komanda vēlas savā sastāvā šādu spēlētāju.

Bijušais NBA spēlētājs Ričards Džefersons, kurš tagad strādā par ESPN basketbola analītiķi uzskata, ka šāda rīcība ir nepiedodama. 

"Manas karjeras laikā man ir bijuši momenti, kad gribu iznīcināt visu, kas nāk pretī. Neskatoties uz dusmām, ir nepieciešams savākties un kontrolēt savas emocijas," atzīst Džefersons. 

Vēlāk basketbolists par savu rīcību atvainojās sociālo tīklu vietnē Instagram, atzīstot to, ka zaudēja savaldīšanos. 

"Tas, ko izdarīju ir pilnībā nepieņemami. Kļuvu neapmierināts un zaudēju kontroli par sevi. No sirds atvainojos par savu izdarību. Apsolu, ka nākotnē šādi incidenti vairs neatkārtosies," rakstīja Plats.  

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu