Medijs: "Cavaliers" maiņas darījumā vēlas iegūt "76ers" draftēto Fulcu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Klīvlendas "Cavaliers" savā īpašumā vēlas iegūt pērn ar pirmo numuru draftēto Filadelfijas "76ers" saspēles vadītāju Markelu Fulcu.

Kā ziņo medijs "Amico Hoops", Klīvlendas komanda vērsusies pie "76ers", lūkojot noskaidrot, vai savā īpašumā ar maiņas darījumu var iegūt 20 gadus veco Fulcu.

Savukārt iepriekš laikraksts "Philadelphia Inquirer" publicēja informāciju, ka arī "76ers" apsver ideju aizmainīt saspēles vadītāju.

Fulcs kopš ienākšanas NBA nav spējis attaisnot uz viņu liktās cerības. Pagājušajā sezonā viņš aizvadīja vien 14 spēles, jo sezonas lielāko daļu basketbolistam bija pleca problēmas.

Šosezon Fulcs nospēlējis 19 mačus, vidēji laukumā pavadot 22,5 minūtes un gūstot 8,2 punktus. Jaunatnes līmenī par talantīgu uzskatītais basketbolists pagaidām nav spējis sakārtot savu metiena tehniku un līdz ar to viņam pieklibo punktu gūšana, jo šosezon viņš realizējis 42% metienus no spēles, 29% tālmetienus un 21 no 37 soda metieniem.

ASV basketbolists "76ers" vienībā nāk uz maiņu, jo pirmā saspēles vadītāja vieta ir atvēlēta Austrālijas zvaigznei Benam Simonsam.

Savukārt Fulca aģents Reimonds Braterss medijam ESPN noliedza baumas par Fulca iespējamo maiņu. "Neesmu saņēmis indikācijas no "76ers" ģenerālmenedžera Eltona Brenda vai kāda cita, ka komanda plāno viņu aizmainīt. Man svarīgākais ir, lai Fulcs ir vesels."

"Cavaliers" aizvadītajā sezonā spēlēja NBA finālā, taču, starpsezonā zaudējot komandas vilcējspēku Lebronu Džeimsu, šosezon ir līgas pastarīte, ieņemot 14.pozīciju Austrumu konferencē ar četrām uzvarām 19 mačos. Tikmēr "76ers" šomēnes maiņas darījumā ieguva Džimiju Batleru, lūkojot jau šosezon cīnīties par līgas čempionu titulu. Filadelfijas komanda Austrumu konferencē šobrīd atrodas trešajā vietā ar 14 panākumiem 22 cīņās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu