Serebro soliste Olga Serjabkina Maskavā piedzīvojusi uzbrukumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nesen 33 gadus vecā Krievijas mūzikas grupas Serebro soliste Olga Serjabkina Maskavas ielās piedzīvojusi uzbrukumu. Divi jauni vīrieši alkohola reibumā pieskrēja pie viņas un sāka sievietei no rokām raut dažādas lietas.

Kā žurnālistiem atzīst mūziķe, viss varēja beigties slikti, ja līdzās nebūtu bijis taksometra vadītājs, kurš sievietei steidzās palīgā.

Kā vēsta ārvalstu mediji, divi dzēruši vīrieši sāka uzmākties mūziķei, raustīt viņu aiz rokām un neļāva pāriet pāri ielai. Ieraudzījis notiekošo, no automašīnas izsteidzās taksometra vadītājs un palīdzēja Serjabkinai.

“Principā vakar bija standarta situācija, kad pie manis pienāca cilvēki un vēlējās kopā nofotografēties, bet puiši to darīja ļoti rupji. Man šķiet, viņi bija piedzērušies. Tas bija ļoti neglīti, un kādā brīdī es pat nobijos, jo viņi mani satvēra un neļāva iet prom – tā bija šausmīga sajūta, es nezināju, ko darīt, gribēju bēgt. Viss beidzās normāli, man viss ir kārtībā, taksometra vadītājs mani aizveda un es aizbraucu, kamēr viņi palika uz vietas,” pastāstīja mūziķe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOLLY (@serebro_official) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOLLY (@serebro_official) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOLLY (@serebro_official) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu