Apzagts Porziņģa izveidotais restorāns "MO Liepāja" (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Viens no populārākajiem Liepājas restorāniem "M Liepāja", kuram vēl pirms gada viens no īpašniekiem bija Kristapa Porziņģa brālis Mārtiņš, naktī uz otrdienu ir ticis apzagts.

Par notikušo sociālajos tīklos paziņoja pats restorāns. 

"Šoreiz mums vajadzīgas jūsu izpalīdzīgās acis. Kādi nezināmi “labdari” šonakt parūpējušies un nozaguši mūsu skaistās lustras no MO terases. Lustras tika taisītas speciāli MO, tā kā tās ir unikālas un citur šādas skaistules neatradīsiet. Ja nu kādam no mūsu sekotājiem gadās uziet tādas pārdodamies interneta dzīlēs vai kur citur, lūdzam ziņot mums! Dāsni atlīdzināsim ar garšīgiem ēdieniem un dzērieniem," vēstīja restorāns. 

Komentāros gan cilvēki pauda pārsteigumu par faktu, ka tik prestižam restorānam neesot novērošanas kameras, uz ko restorāna vadītāja Liene Kreice apliecināja, ka video novērošana ir visā restorānā, bet ne ārpusē.

2017. gada nogalē par uzņēmuma līdzīpašnieci kļuva zvērināta advokāte Gundega Kreice.

Restorānu regulāri apmeklēja Porziņģu ģimene, tajā NBA spēlētājam svinot savu dzimšanas dienu un pozējot kopā ar mūziķi Samantu Tīnu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Samanta Tīna (@samantatina) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristaps Porzingis (@kporzee) on

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu