Zauerlands par iespēju, ka Brieža cīņa notiks Rīgā: Jāsaprot - šis ir bizness

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Pasaules boksa supersērijas izveidotājs Kalle Zauerlands (no kreisās) un bokseris Mairis Briedis piedalās preses konferencē, kurā informē par nākamo cīņu.
Pasaules boksa supersērijas izveidotājs Kalle Zauerlands (no kreisās) un bokseris Mairis Briedis piedalās preses konferencē, kurā informē par nākamo cīņu. Foto: Zane Bitere/LETA

Pasaules boksa supersērijas (WBSS) organizētājs Kalle Zauerlands intervijā ar "Sporta studiju" atklājis, ka Maira Brieža cīņa ar poli Kšištofu Glovacki varētu norisināties Rīgā, kā arīdzan, ka, iespējams, abiem bokseriem būs iespēja cīnīties par čempionu jostām.

Ceturtdaļfinālā Briedis 12 raundu cīņā pieveica Vācijas pārstāvi Noelu Gevoru, tikmēr Glovackis uzveica krievu Maksimu Vlasovu.

"Mairim bija grūta cīņa Čikāgā, taču būtu muļķīgi apgalvot, ka pusfinālā viņam nebūs izredžu. Viņš tikai kļūst labāks. Šobrīd viņš ir WBC (Pasaules Boksa Padomes - red.) reitinga pirmais numurs un viņa īpašumā ir šīs organizācijas Dimanta josta. Domāju, ka bukmeikeri abu bokseru izredzes gaidāmajā cīņā novērtēs līdzīgi," iesāka Zauerlands.

ESPN uzskata, ka Briedis cīņu ar Gevoru zaudēja.

"Abi ir bijušie pasaules čempioni, tāpēc būšu pārsteigts, ja kāds no viņiem nekļūs par supersērijas uzvarētāju un WBO (Pasaules Boksa Organizācijas - red.) čempionu. Pagaidām izskatās, ka Briedis ar Glovacki pusfinālā cīnīsies par abu šo organizāciju čempionu jostām," piebilst supersērijas rīkotājs, norādot, ka tas ir iespējams, ja līdzšinējais visu prestižāko jostu turētājs Oleksandrs Usiks pāries uz supersmagā svara kategoriju. Pagaidām vēl oficiāls paziņojums no viņa puses par to nav izskanējis.

Kleins uzskata, ka Briedis ar tādu sniegumu kā pret Gevoru bojā savu reputāciju.

Zauerlands tuvākajā laikā plāno ierasties Rīgā, lai tiktos ar potenciālajiem sadarbības partneriem cīņas rīkošanai. Skaidrība par cīņas norises vietu varētu būt tuvāko divu nedēļu laikā.

"Ar cīņām, kuras organizējām Rīgā, esam uzlikuši Latviju uz pasaules boksa kartes, tāpēc labprāt atgrieztos Rīgā ar pusfinālu. Tomēr jāsaprot – šis ir bizness."

Zauerlands arī apgalvo, ka cīņa varētu norisināties ne ātrāk kā martā.

Pilnu interviju varat skatīt ŠEIT.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu