Cerot laimēt televizoru, students Vecrīgā uzņem savu kailfoto (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Attēls no notikuma vietas
Attēls no notikuma vietas Foto: Rīgas Pašvaldības policija

27. novembrī pulksten 1.52 Rīgas pašvaldības policijas Rīgas pilsētas videonovērošanas centra darbinieki caur kameras aci ievēroja kādu jaunu vīrieti vienā no vecpilsētas nomaļajām šķērsielām. Jauneklis bija novilcis drēbes un pozēja, kamēr biedrs ar telefonu uzņēma fotogrāfijas. 

Uz adresi nosūtīta tuvākā Rīgas pašvaldības policijas Centra pārvaldes autopatruļa.

Neilgi pirms likumsargu ierašanās pārkāpējs ar savu biedru iegāja netālu esošajā krogā. Kārtības sargi jaunekli uzmeklēja un lūdza paskaidrojumus par viņa veiktajām darbībām.

Jaunais vīrietis angļu valodā skaidroja, ka esot ārvalstu students. Augstskolā norisinoties fotokonkurss, kurā ir iespēja laimēt televizoru. Jauneklis izdomājis uztaisīt kailfoto Vecrīgā, lai to iesūtītu konkursam. Pats, esot studenta statusā, dārgo elektronisko ierīci nevarot atļauties nopirkt, tādēļ cerējis uz uzvaru konkursā. Jauneklis izdarīto nožēloja un solīja šādas darbības neatkārtot.

Ņemot vērā diennakts stundu un to, ka notiekošo bija redzējuši tikai viņa draugi, pieņemts lēmums ar studentu veikt preventīva rakstura pārrunas par sabiedriskās kārtības noteikumiem pilsētā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu