Amerikāņi uzjautrinās par Baltā nama Ziemassvētku rotājumiem (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zumapress/Scanpix

ASV pirmā lēdija Melānija Trampa pirmdien atklāja svētku sezonu, publicējot video ar Baltā nama Ziemassvētku dekorācijām. Sociālajos tīklos īpašu uzmanību piesaistījusi telpa ar asinssarkanām eglītēm, ko daudzi salīdzinājuši ar skatiem no šausmu filmas.

Trampa nepilnu minūti garajā video staigā pa Baltā nama telpām, ģērbusies tumšā mētelī. Publicējot video, viņa atkāpās no tradīcijas - pēc Baltā nama izdekorēšanas rīkot ekskursiju žurnālistiem. Trampa nolēmusi "ļaut rotājumiem runāt pašiem", sacīja pirmās lēdijas preses pārstāve Stefānija Grišema.

Preses pārstāvjiem bija iespēja pašiem 30 minūtes pastaigāties pa Baltā nama telpām, kas bija izdekorētas ar lampiņu virtenēm vairāk nekā 6000 metru garumā un 12 000 lentīšu. Dekorēšanā piedalījās 225 brīvprātīgie, norāda "The Washington Post".

Austrumu kolonādē bija izveidots 40 koši sarkanu, konusveidīgu kociņu mežs, kas izraisīja neparastu reakciju sociālajos tīklos - galvenokārt salīdzinājumus ar šausmu filmām.

Citās Baltā nama telpās izmantota krāsu palete un rotājumi, piemēram, zaļā krāsa, augļi un dārzeņi, kas simbolizē valsts ražīgumu.

Foto: Lūk, kā Baltais nams izdekorēts Ziemassvētkiem

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu