Purvciemā noticis netipisks automašīnas zagšanas mēģinājums (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: www.nams24.lv

Purvciemā noticis kāds netipisks automašīnas zagšanas mēģinājums. Garnadzis bija ielauzies Subaru markas auto, izsitot aizmugurējo stiklu ar betona bluķi. Tā vietā, lai bēgtu no notikuma vietas, jaunais vīrietis vairāk nekā 20 minūtes sēdēja automašīnā, līdz sagaidīja policiju, vēsta raidījums Degpunktā.

Naktī uz pirmdienu pie viena no Lielvārdes ielas daudzstāvu namiem sāka skanēt automašīnas signalizācija. Vietējie gan īpaši neuztraucās, jo šeit šī skaņa nav retums. Kad signalizācija nebeidza skanēt vairāk nekā 20 minūtes, pirmā stāva kaimiņš, ziņkārības vadīts, palūkojās pa logu un ātri vien saprata, ka jāsauc policija.

Policija izsaukumu saņēmusi plkst.23.30. Pirmā policijas ekipāža ieradās četru minūšu laikā. Likuma pārkāpējs bez vilcināšanās atzina savu vainu un labprātīgi devās līdzi policistiem. Policisti vīrieti jau iepriekš bija sastapuši.

"Viņam nebija nekādas saistības ne ar to māju, ne automašīnu, ne rajonu. Viņš ir deklarēts pavisam citā rajonā. Viņš arī sestdien bija aizturēts par sīko huligānismu, kad sabiedriskā vieta atradās alkohola reibumā," raidījumam atklāj Kārtības policijas nodaļas priekšnieks Sergejs Galilejevs.

Brīdi pirms 21 gadu veco puisi aizveda policija, viņu no sava loga vēroja apskādētā Subaru īpašnieks. Stāstot par piedzīvoto, Ģirtam šķiet, ka notvertais vīrietis gan nebija nekāds automašīnu zaglis, un viņa mērķis nebija gūt mantisku labumu.

"Viņš tur sēdēja un varēja redzēt, ka gaida policiju. Absolūti neko nebija paņēmis. Viņa mērķis bija, lai viņu arestē," pauž Ģirts.

Jaunais vīrietis pat novilcis savus dubļainos apavus un atstāja tos automašīnas aizmugurē, iespējams, tāpēc, lai nenoķēpātu salonu.

Lai kāds arī būtu bijis jaunā vīrieša patiesais mērķis, par nodarīto ir uzsākts kriminālprocess.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu