Kurucam pieticīgs sniegums NBA Attīstības līgas spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rodions Kurucs
Rodions Kurucs Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas basketbolists Rodions Kurucs otrdien atzīmējās ar mazrezultatīvu sniegumu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Attīstības līgas mačā.

Kuruca pārstāvētā Longailendas "Nets" gan savā laukumā ar 129:118 (32:32, 39:32, 26:30, 32:24) pārspēja Grīnsboro "Swarm".

Latvijas basketbolists šajā cīņā iesaistījās no rezervistu soliņa un nospēlēja nepilnas 18 minūtes, kuru laikā guva trīs punktus. Viņš grozā raidīja vienu no diviem trīspunktniekiem, bet vienīgais metiens divu punktu vērtē nebija precīzs.

Tāpat Kuruca kontā četras atlēkušās bumbas, viena rezultatīva piespēle, viena pārtverta bumba, divas kļūdas, viens bloķēts metiens un sešas piezīmes, kas maču lika noslēgt priekšlaicīgi.

"Nets" sastāvā rezultatīvākais ar 28 punktiem bija Alans Viljamss, kurš turklāt izcīnīja arī 19 atlēkušās bumbas, bet 26 punktus iemeta Džanans Musa.

Kurucs šosezon Attīstības līgā četrās spēlēs vidēji iemetis 9,5 punktus un izcīnījis 5,8 atlēkušās bumbas. Savukārt NBA kluba Bruklinas "Nets" sastāvā viņš šosezon piedalījies septiņās cīņās, vidēji iemetot 6,6 punktus un izcīnot 3,0 atlēkušās bumbas.

Longailendas vienība NBA Attīstības līgā astoņās spēlēs guvusi sešas uzvaras, kas Austrumu konferences kopvērtējumā ļauj ieņemt pirmo vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu