Atklāts iemesls, kāpēc Mārkla un princis Harijs spiesti pamest Kensingtonas pili

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Megana Mārkla un princis Harijs
Megana Mārkla un princis Harijs Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Pagājušajās brīvdienās kļuvis zināms, ka Megana Mārkla un princis Harijs plāno pārcelties no Kensingtonas pils uz Frogmoru. Žurnālisti beidzot esot uzzinājuši patieso iemeslu tādam pāra lēmumam, raksta Woman.

Tas, ka Megana Mārkla un princis Harijs drīzumā bija plānojuši pamest mitekli , bija zināms jau sen, taču daudzi domāja, ka par Saseksas hercogu pāra jaunajām mājām kļūs citi apartamenti Kensingtonā, tomēr oficiālais karaliskā nama pārstāvis paziņojis, ka Megana un Harijs dzīvos Frogmorā - netālu no vietas, kur notika viņu kāzas.

Sākumā preses pārstāvji secināja, ka uz šādu soli laulātos pamudinājušas saspringtās attiecības ar princi Viljamu un Keitu Midltoni, taču interneta portāla E! Online apgalvo, ka tam neesot nekāda sakara ar konfliktiem ar radiniekiem. Pēc insaideru stāstiem, Harijs un Megana vienkārši vēlas audzināt topošo mazuli tālāk no svešām acīm, bet Kensingtonas pils tam absolūti neder.

» Mārkla pusgadu pēc laulībām apmeklē prestižo Karaliskā Varietē šovu un izrāda grūtnieces vēderiņu

Frogmora ir vieta, kur ir mazāk cilvēku. Tāpēc, kā apgalvo insaideri, laulāto lēmums ir pieņemts šādi. Saseksas hercogs un hercogiene negrib, lai viņu topošais bērns regulāri nonāktu paparaci uzmanības lokā, kā tas notiek ar Keitu un Viljamu. Beigu beigās, atšķirībā no sava brāļa, Harijam ir tiesības dzīvot noslēgtāku dzīvi, jo viņš atrodas diezgan tālu rindā uz troni.

Fotogalerija: Megana un Harijs apmeklē mūziklu

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu