Medijs: "Bayern" nepagarinās līgumus ar Robenu un Riberī

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Riberī un Robens
Riberī un Robens Foto: EPA/LETA

Vācijas bundeslīgas futbola grands Minhenes "Bayern" nepagarinās līgumus ar kluba pieredzējušajiem pussargiem Arjenu Robenu un Franku Riberī, ziņo "Bild".

Vācu medijs publicējis informāciju, ka "Bayern" nav izteicis piedāvājumus 35 gadus vecajam francūzim Riberī un 34 gadus vecajam Nīderlandes futbolistam Robenam pagarināt līgumus, kuri viņiem noslēgsies pēc šīs sezonas.

Līdz ar to abi malējie pussargi, visticamāk, pametīs Vācijas komandu. Riberī to pārstāv no 2007.gada, bet Robens klubam pievienojās 2009.gadā.

Riberī un Robens iepriekš bija vadošie komandas spēlētāji, palīdzot 2012./13.gada sezonā triumfēt UEFA Čempionu līgā. Tāpat Francijas futbolista kontā ir astoņi Vācijas čempionu tituli, bet Robens ticis pie septiņām trofejām.

Riberī divreiz ticis nosaukts arī par "Bayern" sezonas labāko spēlētāju, bet Robens šādu atzinību izpelnījies vienreiz. "Bayern" rindās Riberī aizvadījis 404 spēles, gūstot 118 vārtus, kamēr Robena kontā ir 305 mači un 143 precīzi sitieni.

Šosezon "Bayern" situācija ir sarežģīta, jo Vācijas klubs pēc 12 spēļu kārtām ir tikai piektajā pozīcijā turnīra kopvērtējumā, bet no līderes Dortmundes "Borussia" atpaliek par deviņiem punktiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu