Aizvadītajās brīvdienās Kurzemē sadurti trīs cilvēki, no kuriem divi miruši

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Attēlam ilustratīva nozīme.
Attēlam ilustratīva nozīme. Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajās brīvdienās Kurzemes reģionā notikuši trīs noziegumi, kuros ar nazi ievainoti cilvēki, no kuriem divi miruši, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes speciāliste Signe Šteinberga.

Šteinberga stāstīja, ka vienā gadījumā Ventspilī kādā dzīvoklī atrasts 1970. gadā dzimis vīrietis, kurš sadurts sirds rajonā. Policijai ir versija, ka vīrieti varētu būt sadūrusi 1970. gadā dzimusī dzīvesbiedre. Vīrietis notikuma vietā no gūtajiem miesas bojājumiem miris, bet sieviete aizturēta.

Otrs gadījums noticis Saldū, kur kādā dzīvoklī atrasts 1969. gadā dzimuša vīrieša līķis ar durtu brūci kaklā. Saistībā ar notikušo policija sākotnēji pārbaudīja četras personas, bet par aizdomās turēto atzīts 1988. gadā dzimis vīrietis, kuram piemērots apcietinājums.

Savukārt Skrundā, Raiņa ielā, kādā dzīvoklī vīrietim dzīvesbiedre iedūra krūškurvī. Cietušais 1985. gadā dzimušais vīrietis nogādāts ārstniecības iestādē, bet 1982. gadā dzimusī sieviete aizturēta.

Visos gadījumos personas bijušas savstarpēji pazīstamas un konflikti radušies kopīgas alkohola lietošanas laikā.

Visos gadījumos arī sākti kriminālprocesi un turpinās izmeklēšana.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu