Fjūrija un Vaildera preses konferencē izceļas asumi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Jau 1. decembrī Losandželosā "Staples Center" arēnā norisināsies viena no gada gaidītākajām boksa cīņām, kur ringā tiksies amerikānis Deontejs Vailders (40 - 0, 39 KO) un brits Taisons Fjūrijs (27 - 0, 19 KO). Uz spēles likta Vailderam piederošā WBC čempiona josta.

Aizvadītajā naktī norisinājās pēdējā pirms cīņas preses konference, kurā, kas nav retums šajā sporta veidā, izcēlās asumi.

Lai arī sākotnēji abi bokseri vārdos izrādīja viens otram cieņu, laika gaitā atmosfēra kļuva aizvien nokaitētāka. Taču brīdī, kad abi nonāca aci pret aci, Vailders ievērojami aktivizējās, kā rezultātā notika arī grūstīšanās.

Jāpiebilst, ka arī iepriekš vienā no preses konferencēm, neskatoties uz tās salīdzinoši mierīgu sākumu, izcēlās nelieli asumi.

2015. gadā Fjūrijs uzveica slaveno Ukrainas bokseri Vladimiru Kļičko, iegūstot savā īpašumā WBA "Super", IBF, WBO un IBO pasaules čempiona jostas. 

Pēc šīs uzvaras Fjūrija karjerā iestājās lejupslīde. Viņam bija problēmas ar pārmērīgu alkohola un narkotiku lietošanu, kas noveda līdz depresijai.

Savukārt Vailders jau ilgstoši publiskajā telpā izaicina citu britu pārstāvi Entoniju Džošua, kuram pieder pārējās prestižākās čempionu jostas. Ja ASV bokseris nosargās pasaules čempiona titulu, viņam piedāvās divas cīņas pret citu britu Entoniju Džošua, kurš ir pasaules čempions WBA "super", IBF un WBO versijās.

"Ja Vailders uzvarēs Fjūriju, mēs nekavējoties sāksim sarunas. 13. aprīlis ir vienkāršs (datums pirmajai cīņai, ko Džošua plāno aizvadīt. Viņa pārstāvji jau paziņojusi par tā norises vietu, tikai pagaidām vēl nav zināms pretinieks - red.), bet šoreiz ir runa par divām cīņām - vienu ASV, otru Lielbritānijā," intervijā Sky Sports sacīja Džošua promouters Herns.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu